• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Site Tanıtım yenikapı kurye

mbmkurye

Forum Üyesi
Katılım
23 Nis 2023
Mesajlar
7
Puanları
1
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
Fatih bölgesinde sunulan Yenikapı kurye hizmetleri, MBM Avrupa Kurye hizmetleri tarafından verilmektedir. Bu hizmetlerin kapsamı; ilaç kurye, moto kurye ve express kurye gibi hizmetlerden oluşmaktadır. Marka olarak sizlere bu hizmetler hakkında detaylı bilgiler verecek ve ayrıcalıklarımızdan bahsedeceğiz. Böylece, Yenikapı moto kurye hizmetleri başta olmak üzere tüm hizmetlerin detaylarını öğrenebilirsiniz.

YENİKAPI MOTO KURYE
Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde gönderi teslimat süreleri uzayabiliyor. Bu durumu aşmak adına, Yenikapı moto kurye hizmetleri sunulmaktadır. Bu hizmet sayesinde gönderileriniz hem güvenli hem de hızlı bir şekilde hedef adrese iletilmektedir.

Yenikapı moto kurye hizmetleri kapsamında sunulan ayrıcalıklar şunlardır:

Yenikapı ekonomik kurye: Acele teslim edilmesi gerekmeyen gönderiler, daha ekonomik fiyatlarla teslim edilebilir.
Yenikapı ilaç kurye: Reçeteli veya reçetesiz ilaçlarınız, önceden hazırlanmak kaydıyla gece veya gündüz istediğiniz yere gönderilebilir. Böylece kullanımı zorunlu ilaçların unutulması bir sorun olmaktan çıkar.
Yenikapı express kurye: Eğer “Benim gönderim acil” diyorsanız, Yenikapı express kurye hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede diğer gönderilere takılmadan en hızlı biçimde evraklarınızı yollayabilirsiniz.
Yenikapı kurye hizmetleri genel olarak bu şekilde yapılandırılmıştır.

YENİKAPI ACİL KURYE
Acil kurye hizmetleri, zamanla yarıştığınız anda sizleri bir adım öne çıkarır. Bu hizmetin temel amacı, bölge hakkında bilgisi olan uzman kuryelerin hızlı bir şekilde ihtiyaca çözüm sunabilmesidir. Bu nedenle MBM Avruya Kurye olarak personellerimize hep daha nasıl hızlı olmaları gerektiği konusunda eğitimler vermekteyiz. Böylece Fatih kurye hizmetleri ile İstanbul Avrupa veya Anadolu Yakası kurye hizmetleri arasında çok kısa süreli teslimat yolları oluşturulmuştur.

Yenikapı kurye hizmetlerinden faydalanmak için yapmanız gereken çok basittir. İlk olarak telefon numaralarımız üzerinden bizi aramanız ve gerekli bilgileri vermeniz gerekmektedir. Akabinde gönderinizi hazırlayarak kuryenin teslim alabileceği şekilde teslim etmeniz gerekmektedir. Bu aşamadan sonra kuryemiz, teslim aldığı gönderiyi hedef adrese iletecektir. Yenikapı acil kurye hizmetleri dakikalar içerisinde gönderinin alınması ve 2-3 saat gibi kısa sürelerde teslim edilmesini kapsamaktadır. Bu hizmet için de bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

YENİKAPI 7/24 KURYE
Nöbetçi kurye sistemi sayesinde, Yenikapı 7/24 kurye hizmetleri Fatih ve çevresinde tarafımızca sunulmaktadır. Böylece hesapta olmayan gönderi ihtiyaçları için bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Örneğin unuttuğunuz belgelerinizi, acil evrakları, kolileri veya değerli kağıtları Yenikapı kurye hizmetleri sayesinde taşıtabilirsiniz. Bu hizmet kapsamında sunulan ayrıcalıklar ise şu şekildedir:

Yenikapı arabalı kurye: Genel olarak motorla taşınamayacak gönderiler bu hizmet sayesinde teslim edilir. Ayrıca bu hizmetle beraber, zorlu hava koşullarında da gönderileriniz güvenle teslim edilir.
FATİH YENİKAPI KURYE İLETİŞİM
Eğer Fatih bölgesi içerisinde Yenikapı kurye hizmetlerine ihtiyaç duyuyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yazımızda bahsettiğimiz tüm hizmetler, MBM Avrupa Kurye hizmet garantisi altında sunulmaktadır. Bu nedenle hizmet öncesi ve sonrası müşteri destek hattından 7/24 yardım alabilirsiniz.
 

Yönetim

Admin
Katılım
23 Eyl 2022
Mesajlar
1,756
Puanları
0
Merhabalar, öncelikle sitenizin yayın hayatında sizlere başarılar diliyoruz.
Site tanıtımınız otomatik olarak ONAYlanmıştır.

Lütfen Site tanıtım kategorisi kurallarına riayet etmeye özen gösteriniz.

Not: Şayet, kurallara uygun olmayan bir tanıtım yapıldı ise, üzülerek söylüyorum ki, bizim yöneticiler direkt olarak konuyu siliyor. :)
 

Efru

Forum Üyesi
Bayan Üye
Katılım
1 Ağu 2023
Mesajlar
1,525
Puanları
38
Konum
Uzaklar
Cinsiyet
Bayan
Bol trafikli bir ömür diliyorum sitenize.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.