• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yasemin Yürük'ün direk dansı isyanı! 'Seksi görünmek için yapılan bir iş değil'

Artur

Forum Üyesii

Son dönemde sosyal medya hesabında yaptığı direk dansı görüntüleri ile dikkat çeken Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük (37), geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

Pole dans'ın (direk dansı) Türkiye’de yanlış anlaşılmasına isyan eden Yürük, “En yakın arkadaşlarım bile yaptığım şeyi algılayamıyor ama olsun sorun yok. Algı farklı çünkü" diye konuştu.

"GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ KOLAY DEĞİL"

Yürük, "Aslına bakarsanız olimpiyat sporu pole dans. Yurtdışında yarışmaları yapılıyor ama Türkiye’de bir türlü kabul ettiremiyoruz federasyona. Deneseniz yapamazsınız, çok zor" dedi ve ekledi:

Alıntı Metni

"BU ALGIYI YIKMAK İSTİYORUM"

"Şunu unutmamak gerekiyor; zor bir spor, emek isteyen iş. Göründüğü gibi sadece seksi gözükmek için yapılan bir iş değil. Bu algıyı yıkmak istiyorum."

Hepsi grubunun dağılmasından sonra influencer ve spor hocalığı yaparak yoluna devem eden Yürük, müziğin artık hayatında hobi olarak kaldığını, müzik piyasasının kendilerini küstürdüğünü söyledi.

"MÜZİĞİ HOBİ OLARAK YAPIYORUM"

“Spor hocalığı daha ön planda hayatımda. Müzik daha geri planda, çok ilgilendiğim bir şey değil. Aslında müziği hobi gibi yapıyorum" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Alıntı Metni

"ARTIK YAPACAĞIMIZI SANMIYORUM"

"Özellikle bizim yaptığımız işi anlayabilen çok az insan var. Şu an Edis, Zeynep gibi genç isimler devam ettiriyor dans ederek şarkı söylemeyi ama bizim artık yapacağımızı sanmıyorum."

'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da!
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bir projemiz var

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.