• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yasemin Özilhan'ın paylaşımları çok konuşulmuştu! 'Spor salonu değil, evim'

Artur

Forum Üyesii

'Koçum Benim', 'Doktorlar' ve 'Aşk Oyunu' dizisinde rol alan Yasemin Özilhan, iş insanı eşi İzzet Özilhan ile dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakmıştı.

'BOŞANIYORLAR' İDDİASI

Geçtiğimiz aylarda Yasemin-İzzet Özilhan çifti hakkındaki ayrılık iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatması ve Yasemin Özilhan'ın eşi ile fotoğraflarından bazılarını silmesi iddiaları güçlendirmişti. İkilinin bu hamlesi "Boşanıyorlar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

AYRILIK İDDİALARINA FOTOĞRAFLI CEVAP

Emine ve Ela adında iki kızı olan ünlü çiftten Yasemin Özilhan, paylaşımıyla söz konusu haberlere yanıt vermişti. Eşinin fotoğrafını yer veren sosyetik güzel, boşanma iddialarını yalanlamıştı.

YEMEĞİNİ YARIDA KESTİ

Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler’de bir mekanda görüntülendi. Bir arkadaşı ile yemek yiyen ünlü isim, kendisini görüntülemek isteyen gazetecileri bekletmemek için yemeğini yarıda kesti.

"KEYİF ALDIM"

Özilhan, ilkbahar-yaz 2023 koleksiyonunun marka yüzü olarak televizyon reklam filminde oynamıştı. Muhabirlerin konuyla ilgili sorularına Özilhan "Güzeldi, iyiydi, keyif aldım" diyerek cevap verdi.

Yasemin Özilhan'ın Bodrum keyfi! Özel üretim ATV'siyle evine döndü

"KÜÇÜK ASLINDA"

Sosyal medyada spor yaparken paylaştığı videolarla adından sıkça söz ettiren Özilhan, "Spor salonu değil evim orası, aynadan büyük gibi duruyor ama küçük aslında" açıklamasını yaptı.

Yasemin Özilhan spor salonundan paylaştı: Bana bir gülme geldi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.