• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Yalan' dizisinde Melike, Hazal gerçeğini öğrendi! Cengiz'e hapishanede saldırı

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,921
Puanları
36

Yalan dizisinin bu bölümünde; Cengiz'in tutuklu olarak yargılanmasına devam edildi. Hülya, Hazal'dan yardım istedi. Hazal para bulmak için kredi başvurusunda bulundu. Kadir, Hazal'ın hareketlerinden şüphelendi. Necdet ifade vermeye gidecekken öldürüldü. Cengiz hapishanede şişlendi. Melike, Hazal'la ilgili gerçekleri öğrendi. Heyecan dolu bölümden öne çıkanlar şu şekilde:



'KATİL CENGİZ'

Melike, Hülya'nın gözlerinin içine bakarak "Kenan'ı kocan öldürmüş" dedi. Hülya inkar edince Melike, "Kahveci Necdet her şeyi anlattı. Senin kocan doğru kişi olsaydı bu zamana kadar her şeyi anlatırdı. Katil Cengiz." diyerek bağırdı. Duru ile Kerim, Yusuf'un yanına geldiğinde Berrin de odadaydı. Yusuf panikle dışarı çıktı, Berrin de korkudan ne yapacağını şaşırdı.



KENAN'I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Hülya panikle Hazal'a Kenan'ı öldürdüğünü söyledi. Cengiz yıllardır Hülya'nın sırrını saklıyormuş. Hülya, Hazal'ı bu dediklerimi kimseye söylemeyeceksin diyerek tembihledi. Kadir yeni gelişmeyi Annesi Zehra'yla paylaştı. Böyle bir şeyden ötürü oğlunun hayatını kaybettiğini düşünen Zehra yerle bir oldu.



MELİKE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Cengiz duruşmaya çıktığında tüm iddialı reddetti. Avukatı tutuksuz olarak yargılanmasını talep etti. Hakim dosya incelendiğinde savcılığın tutuklama talebini uygulanmasına karar verdi. Zehra bu zamana kadar ki davranışlarından ötürü Melike'den özür diledi.



NECDET PARA İSTEDİ

Duru kahve almaya geldiğinde Tuna'yı bir kızla konuşurken görünce rahatsız oldu. Necdet, Hülya'nın evine gelerek her şeyi gördüğünü 20 milyon TL karşılığında susacağını ifade etti.



KADİR ŞÜPHELENDİ

Kadir, Hazal'a neden annesinin yanında olmadığını sordu. Hazal yalanlarla Kadir'i geçiştirdi. Hazal daha sonra Yusuf'un yanına geçerek Necdet'i susturmasını istedi. Yusuf yardım edemeyeceğini belirtti. Hazal bir de Necdet'le konuşarak çözüm bulmaya çalışsa da başarılı olamadı. Melike, Hülya'yla yüzleşerek 'bundan sonra benim senin gibi bir ablam yok" dedi. Hülya da, "benim de senin gibi bir kardeşim yok" yanıtını verdi. Zehra, Mecit'ten Cengiz'in hapishanede öldürülmesini istedi. Savcı Yaman, Melike'ye aşkını ilan etti. Melike'nin tedirgin olduğunu görünce geri çekildi. Birisi bu konuşma geçerken Melike ile Yaman'ın fotoğrafını çekti.



MELİKE GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Necdet planlanmış bir şekilde tartışmayı ayırmak isterken yanlışlıkla olmuş gibi öldürüldü. Cengiz hapishanede şişlendi. Kadir hesaplarından para çekilmek istendiğini öğrenince tekrar Hazal'a hesap sordu. Hazal her şeyi itiraf ederken Melike hepsini duydu.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.