ForumZAR.COM | Forum Sitesi

Forumzar.COM Türkiye`nin en güncel ve kaliteli genel forum sitesi`dir.
ForumZAR'a katılım zahmetsiz ve ücretsizdir!

  • “Ne garip değil mi? Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız..”
  • “Biri ölür üzülmezsiniz; sonra sandalyeye asılı hırkasını görürsünüz. O hırkanın duruşu kalbinize oturur..”
  • "En gülünç olanı da insanların sizi eskisi gibi kullanamadığında değiştiğinizi söylemeleri.."
  • "Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin."
  • Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme. Sen kaldırabiliyorsan onlar da kaldırabilir.

Site Tanıtım WP Rocket

inurdemirel

Forum Üyesi
Katılım
21 Ocak 2023
Mesajlar
86
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Konum
Türkiye
Cinsiyet
Erkek
WP Rocket WordPress sitelerinde bulunan önbellek işlemlerini yapan bir yazılımdır. Birçok farklı hosting ortamında sorunsuz şekilde çalışan yazılım, bazı sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyulur. Belli başlı komutların kısıtlı şekilde olmaması, yazılımın aksaklık yaşamadan çalışmasını sağlar.

Eklentinin kullanılması; web sitesinin yükleme hızını artırır. Kullanıcının web sitesini hızlı şekilde kullanması SEO uygulamaları arasında yer alır. Kullanıcı deneyimini iyileştiren eklenti, arama motoru sıralamalarında yükselmeye yardımcı olur. Birinci sınıf önbellek eklentisi, dosya optimizasyonu ve geç yüklenen görüntülerin iyileşmesi için farklı özelliklere sahiptir. Otomatik olarak çalışan çeşitli özelliklere sahiptir. Web sitesine erişimin sağlandığı cihazın ne olduğu fark etmeden sorunların düzeltilmesi için geliştirilmiş bir yazılımdır. Bilgisayar ya da mobil cihazlar üzerinden siteye giriş yapılmaya çalışıldığı zaman kullanıcının deneyimini kaliteli hale getirmek için oldukça faydalıdır.

Arama motoru optimizasyonu konusunda tercih edilen farklı uygulamalar arasında yer alan web sitesi hızı için kullanılır. Kullanılan eklenti sayesinde arama motorlarında daha iyi sonuçlar alınır. Yükleme sürelerinde ve performans testlerinde daha iyi sonuçlar alınmasını sağlayan bir eklentidir. Kullanıcının sayfayı ziyaret ettiğinde daha gelişmiş bir deneyim yaşamasını sağlar. Daha geniş kitlelerin dikkatini çekmek içi web sitelerinde tercih edilen uygulamalardan biridir. Kaliteli şekilde hizmet veren WordPress önbellek eklentisi olduğu için abonelik sistemi ile çalışır. Kullanmak isteyen kişiler, belirlenen ücretlerin ödenmesi karşılığında bu eklentiyi kullanabilir.
 

Yönetim

Admin
Katılım
23 Eyl 2022
Mesajlar
1,674
Tepkime puanı
6
Puanları
0
Merhabalar, öncelikle sitenizin yayın hayatında sizlere başarılar diliyoruz.
Site tanıtımınız otomatik olarak ONAYlanmıştır.

Lütfen Site tanıtım kategorisi kurallarına riayet etmeye özen gösteriniz.

Not: Şayet, kurallara uygun olmayan bir tanıtım yapıldı ise, üzülerek söylüyorum ki, bizim yöneticiler direkt olarak konuyu siliyor. :)
 

Efru

Forum Üyesi
Bayan Üye
Katılım
1 Ağu 2023
Mesajlar
1,525
Tepkime puanı
2
Puanları
38
Konum
Uzaklar
Cinsiyet
Bayan
Başarılar dilerim.
 
Üst Alt