• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

vBulletin 3.8.x - SEO Eklentisi vBSEO 3.6.0

Linux

Owner
Katılım
31 Tem 2022
Mesajlar
7,091
Puanları
48
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
Normalde bu tür paylaşımları yapmama kararı almıştım. Ancak vBulletin üzerine eklenti, dosya veya kod bulmanın bile ne kadar zor olduğunu arama motorlarında fark ettim. vBulletin 3.x.x sürümünün hala kullanıldığını biliyoruz ve bu sistemde hala yer alan bir arşivi elimde bulunduruyorum ve zamanla paylaşmaya karar verdim. Ayrıca, teknik sorunlar olduğunda yardım etmeyi ihmal etmediğimi belirtmek istiyorum. Tek fark şu ki, artık sıfırdan bir kurulum yaparak saatlerce içinde vakit geçiremiyorum. PC başında o kadar fazla zaman harcayamıyorum.

vBSEO, her haliyle hala benim için vazgeçilmezdir ve hala ilk tercihimdir. Beraberinde getirdiği "like" sistemi, optimize edilmiş URL yapısı ve geliştirilebilir sosyal medya fonksiyonları ile benim için önemlidir. vBSEO eklentisinin 3.6.0 sürümüdür ve ilk olarak kardeşim @Regex tarafından optimize edilip yıllar önce paylaşıma açılmıştı. Ancak zamanla maalesef güvenlik açıkları ortaya çıkabiliyor. Bu biraz da hosting kaynaklı olabileceğini belirtmek isterim. Ayrıca yazılımın eski sürümü olduğunu düşünürsek bazen uğraştırabiliyor. Son olarak tespit ettiğim zararlı iki fonksiyonu devre dışı bırakarak tekrar paylaşmak istedim.

Not : Alıntı ( Bahtiyar )
 

Ekli dosyalar

  • vBSEO360.zip
    1.2 MB · Görüntüleme: 0

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.