• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Usta sanatçı Müjde Ar resti çekti! 'Gitmiyorum artık'

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Müjde Ar, geçtiğimiz günlerde muhabirlerde gerilim yaşamıştı. Muhabirlerin çekmesini istemeyen Müjde Ar, sert tepki göstermişti.

Yine aynı gün orada bir bulunan Magazinburada muhabirine açıklama yapan Müjde Ar, artık Bodrum'a gitmediğini açıkladı. Gürültü kirliliğiyle mücadele için platform kuran efsane isim, Bodrum'dan vazgeçti.

Usta oyuncu yaptığı açıklamada, "Ben Bodrum'a gitmiyorum artık. Bodrum yaşanır olmaktan çıktı. Geçen sene inşaat çukurunun birine düştük arabayla, o gün bugündür belim sakat." dedi.

Kaza sonrası Müjde Ar'dan ilk açıklama! Yaşadığı şoku bu sözlerle anlattı

KAZAYI ANLATTI

İstanbul'da yaşayan Müjde Ar, şubat ayında kaza geçirmişti. Kazayla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Çok büyük trafik kazası geçirdik, arabamız pert oldu." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.