• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ücretsiz VDS Kullanabileceğiniz Site - Üyelik Gerekmiyor

Linux

Owner
Katılım
31 Tem 2022
Mesajlar
7,233
Puanları
63
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Az önce harika bir site keşfettim ve belki aranızda bilenler vardır diye sizlerle paylaşmak istedim.

OnWorks.net adında bir site, burada ücret ödemeden ve üyelik oluşturmadan sanal özel sunucu (VDS) kullanabiliyorsunuz. Özellikle deneme amaçlı ya da kısa süreli projeler için ideal bir seçenek olabilir.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz:

Daha önce bu siteyi kullanan ya da benzer alternatifler bilen varsa, deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Hepinize iyi günler!
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.