ForumZAR.COM | Forum Sitesi

Forumzar.COM Türkiye`nin en güncel ve kaliteli genel forum sitesi`dir.
ForumZAR'a katılım zahmetsiz ve ücretsizdir!

  • “Ne garip değil mi? Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız..”
  • “Biri ölür üzülmezsiniz; sonra sandalyeye asılı hırkasını görürsünüz. O hırkanın duruşu kalbinize oturur..”
  • "En gülünç olanı da insanların sizi eskisi gibi kullanamadığında değiştiğinizi söylemeleri.."
  • "Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin."
  • Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme. Sen kaldırabiliyorsan onlar da kaldırabilir.

Twitter hesabımı kalıcı olarak nasıl silebilirim?

SouLHuNTeR

Pendikspor.
Moderatör
Katılım
15 Nis 2023
Mesajlar
380
Tepkime puanı
28
Puanları
28
Konum
İstanbul
Cinsiyet
Erkek
Twitter hesabımı kalıcı olarak nasıl silebilirim?

Twitter, hem dünya genelinde hem de Türkiye’de en popüler sosyal ağlar arasında yer alıyor. Özellikle haber takibi odağında kullanıldığı görülen Twitter hesapları, belirli nedenler ile kapatılmak istenebiliyor. Peki, Twitter hesabını kalıcı olarak silme nasıl yapılıyor? İşte detaylı anlatım ile Twitter hesap silme işlemi!

Twitter hesabı silinmeden dikkat etmeniz gereken detaylar!

Twitter hesabını kalıcı olarak silme adlı yazımızda anlattıklarımızı doğru şekilde yaptığınız takdirde hesabının tamamen kapanır ve işlem sonunda aynı kullanıcı adı ve şifre ile yeniden oturum açamazsınız. Yani yeniden Twitter hesabı açmanız ve sıfırdan takipçiler kazanmanız, başkalarını takip etmeniz ve yeni bir profil yapılandırmanız gerekir. Bu nedenle hesap silme öncesinde birkaç kere düşünmenizi tavsiye ediyoruz. Twitter’da, hesap silme işlemini geri alabilme için, kullanıcılara belirli bir süre tanır.

Twitter verilerinizi indirmek için Twitter > Ayarlar > Twitter Verilerin > Twitter Arşivin yolunu izleyerek, “Twitter Verilerini İndir” bölümünden ile arşiv oluşturulmasını talep edebilirsiniz. Bu alan son derece özel bilgileri içerdiği için, Twitter bir kez daha size şifre soracaktır. Arşiv hazır olduğunda kullanıcının email adresine, bilgilendirme mail’i gelecektir.
 
Üst Alt