• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Trabzonspor'dan yeni teknik direktör kararı

Polat

Moderatör
Katılım
24 Ağu 2022
Mesajlar
4,326
Puanları
36
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın istifası sonrası Adana Demirspor maçında Orhan Ak takımı yönetirken, 4-1'lik galibiyetin ardından genç çalıştırıcı hem taraftarlarla hem de futbolcularla vedalaşmıştı. Yıllardır Avcı'nın ekibinde yer alan ve tecrübeli hocanın da talebi doğrultusunda Adana Demirspor mücadelesinde takımın başında yer alan Orhan Ak'ın, göreve devam etme ihtimali hayli yüksek. Seçim sürecinde liste çalışmalarını ve kaynak arayışlarını sürdüren Ertuğrul Doğan, cuma günü yaptığı görüşmede Orhan Ak'tan devam etmesini istedi. Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde topbaşı yapacak olan bordo-mavililerde Orhan hoca idmana çıkacak. Teknik direktör konusunda henüz somut bir adım atmayan ve şimdilik bu kararı sezon sonuna bırakmaya sıcak bakan Ertuğrul Doğan'ın ligi Orhan Ak'la tamamlamayı düşündüğü öne sürüldü. Abdullah Avcı'nın da Orhan Ak'ın en büyük destekçisi olduğu ve başarabileceğine dair inancını kendisine aktardığı öğrenildi. Son 2 senedir pek çok Anadolu takımından teknik adamlık teklifi alan Orhan Ak'ı Abdullah hoca bırakmamıştı. (Fanatik)
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.