• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Survivor’ın şampiyonu olmuştu! İşte yeni imajıyla dikkatleri üzerine çeken Ogeday’ın son hali…

Artur

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
5,519
Puanları
36

Survivor All Star'da ilk finalist Batuhan Karacakaya, ikinci finalist Nefise Karatay, üçüncü finalist Ogeday Girişken, dördüncü finalist ise Seda Ocak olmuştu.

İlk turda Seda'ya karşı 6-1 galip gelen Ogeday ile Batuhan'a karşı 6-1 kazanan Nefise Karatay finalde karşılaşmıştı. Nefise'nin ilk sayıyı aldığı yarışmada Ogeday 6-2 galip gelerek şampiyon olmuştu.

Doğukan Güngör ile şezlongta sarmaş dolaş yakalanmışlardı! Aleyna Kalaycıoğlu'dan açıklama



'İNANILMAZ BİR DUYGU'

Son sayısını aldıktan sonra sevenleriyle duygularını paylaşan Ogeday, "Çok mutluyum. Nefise bir şampiyon, onunla oynadığım için onur duydum. İnanılmaz bir yarışmacı, onunla oynamak hiç kolay değil. Bu sene de 2 kere kırılmıştım. 2 kere kırılmam da Acun abi benimle konuştu ve sağ olsun iyi ki beni ikna etmiş, iyi ki beni yarışmaya döndürmüş. Ona çok teşekkür ediyorum. Bütün beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle zor bir senede, ilk performans senesinde şampiyon oldum. İnanılmaz bir duygu." demişti.

Ünlü çift evlilik yıl dönümlerini kutladı! 25 yıl önceki mor düğün kıyafetlerini giydiler



EN ÇOK ZORLAYAN YARIŞMACI

Yarışma sonrası Murat Ceylan'ın sunduğu 'Survivor All Star 2024 Şampiyonun Hikayesi' programına konuk olan Ogeday, "Beni en çok strese sokan ve zorlayan yarışmacı Özgür abiydi. Geldin, öndesin, atamazsan atacak. En kötü 4’te 3 atacak. Özgür abinin eli inanılmazdı, mükemmeldi. Parkur hızı da olsaydı, biz kaçıncı hafta giderdik bilemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Cihangir merdivenlerinden düştü! 'Kızım ve eşimi çok özledim'



YENİ İMAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Survivor All Star 2024'ün yorucu maratonundan sonra saçlarını ve sakalını kısatlmayı tercih eden Ogeday Girişken yeni imajıyla dikkat çekti.Yakışıklı yarışmacı programda evlenme teklifi edeceğini belirttiği sevgilisi ile paylaştığı fotoğrafları da sevenlerinden çokça beğeni aldı.



Öykü Gürman'ın Yunanistan pozları!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.