• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

SURVIVOR HABERLERİ | Survivor'da sürpriz eleme! Adaya veda eden isim belli oldu

Artur

Forum Üyesii

Survivor'da finale günler kala heyecan daha da doruklara çıkıyor. Nefes kesen düello öncesinde Murat Ceylan, eleme adayları olan Aycan, Sevgi, Volkan ve Ayşe'ye duygu ve düşüncelerini sordu.

Aycan, 'Nedense kendimi böyle bir yumuşak, bir rahat hissediyorum. İçimde garip bir mutluluk var. Sonumuz hayır olsun, herkese başarılar' dedi.

Survivor'dan elenen Sema Aydemir'den çarpıcı açıklamalar: Meryem gitmek istedi

Volkan, "Hazırım. Ufak tefek sakatlıklarım var. Elimden geleni yapacağım. Aycan iyi bir rakip. 3 çiçek bir böcek şeklinde düelloya çıktık. Bu bana mutluluk veriyor. Güzellikler içinde yarışacağım. Sonu hayır olsun" ifadelerini kullandı.

Ayşe, "Sevgi'yi seviyorum. Onunla çok vakit geçirdik. Ona karşı sevgim ve saygım sonsuz. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hak eden kazanır." dedi.

Survivor Efecan ve eşi Duygu Dianzenza boşandı! Ayrılık sonrası paylaşımında tarih verdi

Sevgi, "Şöyle bir bakıyorum gerçekten artık çok az kişi kaldık ve herkes çok güçlü. Ayşe çok sevdiğim ve burada çok değer verdiğim birisi. Burada çok farklı bir bağ kurduk. Ayşe'nin de ifade ettiği gibi bugün duygusallığı bir kenara bırakıp her ikimizde bir mücadele vereceğiz. Hak eden kazansın" şeklinde konuştu.

DÜELLONUN İLK TURU

Ayşe Yüksel ile Sevgi İvme düellosunda kazanan Ayşe oldu. Ayşe Survivor hayatına devam ediyor.

Aycan Yanaç ile Volkan Çetinkaya düellosunda kazanan Volkan oldu. Volkan Survivor hayatına devam ediyor.

Poyraz - Volkan düellosunda neler yaşandı? Elendikten sonra 'Pişmanım' diyerek ilk kez itiraf etti

VEDA EDEN İSİM

Survivor'da düello finalinde Sevgi İvme'ye kaybeden Aycan Yanaç adaya veda etti.

Aycan yarışmadan ayrılırken şu sözleri kullandı:O kadar uzun süredir buradayım ki. Çok yoruldum. Tükendim. Bugün Sevgi’ye karşı kazanıp yarın bençte mutsuz oturmak istemedim. Bazı insanların yüzünü de gördüm. Hepinize hakkım helal olsun. Benden bu kadar.

Antalya tatili ikizlere yaramadı! Ayel ve Emir hasta oldu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.