Survivor'da ikinci finalistin belirleneceği oyun öncesinde Murat Ceylan yarışmacılara duygu ve düşüncelerini sordu. Yarışmacılar sırasıyla yanıtladı.

'MÜCADELE ETMEYE GELDİM'
Adem: Hepimiz istedik ama bir kişi kazanıyordu onu da Batuhan kazandı. Tebrik ediyorum tekrardan. Bugün mücadele etmeye geldim. Umarım bugün istediğim gibi geçer, eğer atışları düzgün atarsam kolyeyi almak istiyorum. Tüm enerjimi bu oyuna vereceğim.
Survivor Almeda Baylan'dan boşanma açıklaması! Gelen sorulara sinirlendi

'İNANILMAZ YORGUNDUM'
Sevgi: İstanbul bileti için bir gün öncesinde 30 oyuna çıktığım için inanılmaz olarak yorgundum. Parkur olarak da baktım, ilk oyunuma çıkacağım vücudum elverirse sonuna kadar mücadele edeceğim dedim. Gerçekten elim, kolum, bacaklarım kesinlikle oyunda yoktu. Elimden gelenin fazlasını vereceğim.
Nihal Candan'a hastanede bir ziyaretçi daha! Son hali ortaya çıktı, bitkin hali dikkat çekti

'ELİMDEN GELENİN FAZLASINI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM'
Ayşe: Önceki oyunun yorgunluğu hepimizin üstünde var ama bugün yeni bir gün. Her gün gerçekten kendimi nasıl ayağa kaldıracağım diye düşünerek uyanıyorum. Bugün de o günlerden biri. Ben de arkadaşlarım gibi elimden gelenin fazlasını vermeye çalışacağım. Umarım kazanırım.
İlk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor! İrem Helvacıoğlu'ndan yeni hamilelik pozları

'GİZLİ YORGUNLUK VAR'
Volkan: Gizli bir yorgunluk var bende. Çünkü ne kadar final varsa hepsini Batuhan ile yaşadım. Bugün de elimden geleni yapacağım. Yine bir yorgunluk var ama son 3 bilet kaldı. Birisi buradan geçiyor diğer ikisi için de enerjimiz ne kadar kalır bilmiyorum.
Yasmin bebeğin ilk tatili! Volkan - Zeynep Sever Demirel çifti sezonu açtı
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.