Survivor'da ilk eleme adayı Meryem, ikinci eleme adayı Aycan, üçüncü eleme adayı İsmail, dördüncü eleme adayı Hikmet olmuştu.Murat Ceylan düello öncesinde yarışmacılara duygu ve düşüncelerini sordu.

İsmail, "Tüm rakiplerime başarılar diliyorum. Maalesef 3 tane dokunulmazlığı kaybettik ve takımın hemen hemen hepsi düelloda ve aramızda bir kişinin gideceği netleşti. Belki de bunun yaşanması gerekiyordu. Hayırlısı olsun" dedi.
Survivor Almeda, ilk kez açıkladı! İşte diskalifiye olayının perde arkası: Meğer yarışma başlamadan önce...

Aycan, "Bu benim ikinci düellom. İkinci düellomda İsmail abiyle yarışacağım için biraz heyecanlıyım. Kendisi hiç kaçmamış çok zor bir atış seçmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun, tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Seda Bakan'ın Instagram hesabına kim girdi? Avukatından açıklama

Hikmet, "Son düzlükteyiz. Rakiplerin hepsi artık çok zor, kimin kime yenileceğini son 3-4 gündür oynadığımız oyunlarda görüyoruz. Hiç belli olmuyor. Bugün rakibim Meryem. Şu ana kadar 8 defa düelloya çıkmış. Buradaki yarışmacıların en tecrübelisi. İnşallah ilk turda geçerim" ifadelerini kullandı.
Özcan Deniz'den imalı doğum günü mesajı! 'Büyük bir sınavdan geçiyorum'

Meryem, "Çok fazla da konuşmayacağım. Artık defalarca girdim, hiç heyecanım yok desem yeridir. Normal oyunmuş gibi geliyor, her zaman girdiğim için. Tek farkı bu hafta erkeklerle oynayacağız. Hikmet abi de gerçekten çok güçlü. Ben de herkes gibi ilk turdan çıkmaya çalışacağım. Hava da çok sıcak, Allah yardımcımız olsun bu sıcakta" dedi.
Survivor'a vedası olay olmuştu! Yiğit Poyraz'ın paylaşımında dikkat çeken Hikmet Tuğsuz detayı
Survivor İsmail Balaban eleme adayı oldu! Eşi İlayda Şeker'den aşk dolu paylaşım geldi
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.