Acun Ilıcalı'nın konseyde söylediği sözler tüm yarışmacıları şaşkına uğrattı. Ilıcalı, "Kırmızı takımı tebrik ediyoruz, gerçekten muhteşem bir performans. Mavi takımı tamamen düelloya yollamayı başardılar. Müthiş bir başarı. Normalde eşleşmelerin olup düellonun olması gerekiyor ancak bir gelişme oldu. Survivor açısından önemli bir gelişme. Şu anda düellolara geçemeyeceğiz. Bunun sebebi de bir yarışmacımızla alakalı. Bizim açımızdan ciddi bir problem var. Bu problemi çözmeden düellolara geçme şansımız olduğunu düşünmüyorum. Bir yarışmacımızın Survivor'a devam etme şansı pek yok. Bahsettiğimiz yarışmacı Batuhan. " dedi.
Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal, fit hallerinin sırrını açıkladı! 'Gluten ve et yok'

'OĞLUMU DERHAL GÖNDERİN'
Ilıcalı, yaşanan olayı Batuhan'a şöyle anlattı:
Senin Hikmet konun oldu biliyorsun ve sana teşekkür ediyorum biz seninle abi kardeş bir konuşma yaptık ve o konuyu çözdük. Ailen açısından bu konu çözülmedi. Baban önce iletişime geçmiş bizim arkadaşlarla. Ben böyle cümle cümle geçmeyeceğim. Konu şimdi programı ilgilendirdiği için konuşmak zorundayım geneliyle ilgili. Bize suçlama babandan; avukatıyla konuşup suç duyurusunda bulunacakmış. Ağır tehdit var, bizimle ilgili. Sonra oğlumun kılına zarar gelirse şöyle yaparım, böyle yaparım demiş. Açıkçası hayatımda ilk defa aldığım bir mesaj şekli. İşte misliyle size ödetirim, oğlumu derhal gönderin.
Zeynep Bastık imajını değiştirdi! Güzel şarkıcıya beğeni yağmuru

'YİNE DÖNEN DOLAPLAR'
Sonra bu mesajdan sonra biz olabilir gözüyle baktık açıkçası. Bu mesajı kaldırabilirdik açıkçası. Sonra annenden mesaj geldi. Yine son 1 ay ve yine dönen dolaplar. Yine bize suçlama. Başkasını şampiyon yapacaksınız diyor. Siz çok mu güçlü zannediyorsunuz kendinizi, Batuhan'ın sevgisini siz hak etmiyorsunuz demiş. İkisi de senin yarışmaya devam etmeni istemiyor. Tahmin edeceğin gibi biz de bu konuda suçlamak istemiyoruz.
Ferdi Tayfur'un vasiyetnamesinin açılması davasının 2. duruşması görüldü! Mirasçılardan itiraz

'BİR YARIŞMACININ BAŞINA GELEN BİR ŞEYİ HATIRLAYAN VAR MI?'
Ailenin bu kadar tepkisi varsa ben niye böyle bir şeyin altında kalayım. 15 sezon Survivor çektik. Bu 15 sezonda herhangi bir çalışmacının, başına gelen bir şey hatırlayan var mı? Ben hatırlamıyorum, hatırlayan söylesin. Dünyanın en zor yarışması diyoruz, biliyorsunuz.
Gönül Yazar'ın acı günü! Ünlü oyuncudan yürek yakan paylaşım: 'Seni dünyada her şeyden çok severdim'

'VOLKAN ABİNİN DİRSEĞİ KORUDU BENİ'
Batuhan ailesinin sözleriyle ilgili konuştu. Batuhan şu sözleri söyledi.
Acun abi şimdi bu olayı benim zaten tek başıma kaldırmam. Bu olayın arka planını görmem ya da benimle ne konuştuğunuzu, bunları zaten ben yaşıyorum ama burada bana asla ulaşamayan, televizyondan gören ailemin de bunu kabul etmeyeceğini, yanlış anlayacağını ben zaten size söylemiştim. Bunun başından beri haberi verilip, benimle en azından bir konuşmak istemişlerdir diye düşünüyorum. Benim sıklet olarak çok üstümde olan, kendini kaybetmiş, bununla ilgili sıkıntılı bir Hikmet, kontrolünü kaybedip kendini Volkan abinin dirseğine vurmasa bana ulaşacak. Üzerine başka yaşanan şeylerin de bu cümlenin kullanıldığı dönemdeyim şu an. Hikmet gibi olmasın bak sonumuz? Şu an bana burada kullanılan bir cümle bu şurada. Volkan abinin dirseği korudu beni orada şu an. Volkan abi o gün orada olmasaydı, ben yine hakaret edebilirim, o da bana hakaret etsin. Ben birine kum atabilirim, o da bana kum atsın. Yaptığı şeyin aynısını ben kendisine ilettim o gün. Ben bu adamın bu kadar şeyine böyle tepki vermeme rağmen bu adam hakaretle değil, parçalamayla geldiği için suç duyurusu kısmı bence bana ulaşamadığı için şu an burada tehlikede olduğumu hissettikleri için yaptıkları bir olaydır diye düşünüyorum.

Melisa Aslı Pamuk'un bebeği Mylan Yazıcı 3 aylık oldu
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.