• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Survivor Dilşah'tan veda sonrası olay Batuhan Karacakaya sözleri! Favori şampiyonu değişti

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025'te finale gidilirken yaprak dökümü de devam ediyor. Survivor'da 23 Mayıs akşamı bir eleme heyecanı daha yaşandı. Ayşe Yüksel, Meryem Kasap, Sevgi İvme ve Dilşah Kurt'un eleme adayı olduğu Survivor'da düello heyecanı nefes kesti. Düellodan sonra adaya veda eden isim Dilşah oldu.

Dilşah, All Star takımının hepsiyle, sunucu Murat Ceylan'la ve kendi takımından ise sadece Volkan ile vedalaşmıştı. Dilşah'ın Ayşe, Batuhan ve Sevgi ile vedalaşmaması dikkat çekmişti.

Elendikten sonra ilk kez açıklama yapan Dilşah, "Survivor için 5 yıl mücadele ettim ve sonunda geldim. Buraya ilk ayağımı bastım ve şu duyguya kapıldım: Kurtlar sofrasındayım." dedi.

Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker bebeklerinin ismini ilk kez açıkladı! Dikkat çeken birleşim

"ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

'Arkadaşlık yapmamam gerektiğini öğrendim' diyen Dilşah, "Survivor 2025 benim için bitti. Benim ilk Survivor'ım, mavi takım için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. 5 ay boyunca kimseyi kırıp dökmedim. İyi kötü herkesin yanında olmaya çalıştım. Özellikle arkadaş dediğim insanların yanında oldum ama olmadı. Burada arkadaşlık yapmamam gerektiğini öğrendim. İçimi açıp güvendiğim için pişmanlık yaşadım." ifadelerini kullandı.

"HEP ARKASINDA DURDUM"

Dilşah açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: Benim kimseye kırgınlığım yok. Ayşe ile aramız iyiydi, Sevgi ile çok güzel arkadaşlığım vardı. Ama şöyle bir durum vardı, herkes herkesin hakkında konuşuyordu, gelip de benimle Sevgi ile alakalı ithamlarda bulundu. Yusuf ile Sevgi'nin arası iyi olduğunda kıskançlığa girdi. Ben şimdiye kadar konuştuysam birinin arkasından gidip yüzüne gülmedim, ortak bir alanda bulunmadım. Biriyle alakalı bir şey dediysem hep arkasında durdum.

BATUHAN AÇIKLAMASI

Batuhan ile alakalı benim ağzımdan hiç kötü şey çıkmadı. Biz güzel şeyler paylaştık, ben kendisini seviyordum. Bir oyunda ben ona kızdım. Adem ağabeyle ile oynadım ve kaybettim. Yüksek nabızla Batuhan'a bağırdım. Böylece konuşmadık ve beni anlamadı. Batuhan'ın önce benim yaşadığım hayatı yaşaması gerekiyor. Batuhan 'Ben onu yarattım' diyor. Hayır sen beni yaratmadın.

ADEM ŞAMPİYON

Benim şampiyonum Batuhan demek isterdim, şu anki Dilşah'ın istediği Adem ağabey.

Survivor'da Dilşah Kurt'un elenmesi olay oldu! Kardeşinden Gönüllüler takımına çok sert sözler

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.