• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Survivor Almeda burun ameliyatı oldu! İşte Survivor Almeda'nın son hali

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Survivor'ın şampiyon adaylarından Almeda Baylan'ın diskalifiye olması yarışmaya damga vurdu. Yarışmada 29 kilo vererek adeta iğne ipliğe dönen Almeda, burnundan estetik ameliyatı oldu.

Operasyon sonrası yeni halini Instagram hesabından paylaşan Almeda'nın değişimi takipçilerini şoke etti. Kısa sürede binlerce beğeni alan Almeda'yı görenler tanıyamadı.

Herkes onu merak ediyordu! Sır perdesi aralandı: Komşuları Harika Avcı'yı anlattı

İŞTE ALMEDA'NIN SON HALİ

AYŞE'Yİ SUÇLAMIŞTI

Survivor'dan diskalifiye olduktan sonra ilk paylaşımını yapan Almeda, Ayşe'yi suçlamıştı. Batuhan Karacakaya olayına da açıklık getiren Almeda, "Batuhan Karacakaya benim hayatımın hatta kalbimin bir köşesinde. Yeri bende başka. Benim elenmemim sebebi asıl o değil size tek tek anlatacağım olayın perde arkasını. Batuhan ben giderken kamera arkası halini biliyorum. Çok üzgündü hatta ağladı. Bizi tuzağa düşüren kimdir diye soracaksanız baş harfi A!" demişti.

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNMÜŞ

Survivor'dan döndükten sonra Instagram'ı sık kullanan Almeda bu kez Çiğdem Akman'ın Youtube kanalına konuk oldu. Almeda ilk kez yaptığı açıklamada, Survivor başlamadan Türkiye'ye geri döndüğünü açıkladı. Önce asıl kadrodan başlayan fakat iftiralar nedeniyle Türkiye'ye döndüğünü dile getiren Almeda, "İftiralar atıldı bana sonra Türkiye'ye gönderildim. Dilşah, Tuğbalar iftira attı. Yanlış anlaşılma olduğunu söylediler, özür dilediler. Belki bir kıskanma olabilir. Takımları ifşa etti olarak bana iftira attılar. Türkiye'ye gidip, tekrar geri geldim. Kırmızı takımda bocaladım. Mavi takıma geçtim, hiç sayı vermemeye başladım." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.