• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Survivor Almeda Baylan gelen mesajlar sonrası çılgına döndü! Dava açacak

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Survivor'ın şampiyon adaylarından Almeda Baylan'ın diskalifiye olması yarışmaya damga vurdu. Yarışmada 29 kilo vererek adeta iğne ipliğe dönen Almeda, burnundan estetik ameliyatı oldu.

Değişimiyle şaşırtan Almeda Baylan, elendikten sonra Instagram'ı sık kullanmaya başladı. Kendisine bir kullanıcı tarafından gelen, 'yalancı sahtekar', 'tipe bak sevimsiz', 'alkolik manyak' mesajlarını paylaşan ünlü isim çılgına döndü.

Danla Bilic eski sevgilisi tarafından ölüm tehdidi aldığını açıklamıştı! Karar verildi
Survivor'dan elenen Sema'dan itiraf gibi açıklama! 'Benim hayatımdaki yeri tamamen bitti'

DAVA AÇACAK

Bu mesajlara kayıtsız kalmayacağını belirten ve Instagram hesabından paylaşım yapan Almeda, "Canlarım bu kalbi leş biri. Bir de esnaf olacak, böyle insanlara haddini bildirmek gerekir. Avukatım ile görüştüm, hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Şahsıma hakaret suçundan maddi - manevi dilekçe hazırlandı. Yarın ilk işim daha açmak. Ben kimseye kendimi ezdirmedim, ezdirmem de. Hakkımı hep savundum." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.