HABER MERKEZİ - Survivor'ın şampiyon adaylarından Almeda Baylan'ın diskalifiye olması yarışmaya damga vurdu. Yarışmada 29 kilo vererek adeta iğne ipliğe dönen Almeda, burnundan estetik ameliyatı oldu.
Değişimiyle şaşırtan Almeda Baylan, elendikten sonra Instagram'ı sık kullanmaya başladı. Kendisine bir kullanıcı tarafından gelen, 'yalancı sahtekar', 'tipe bak sevimsiz', 'alkolik manyak' mesajlarını paylaşan ünlü isim çılgına döndü.

Danla Bilic eski sevgilisi tarafından ölüm tehdidi aldığını açıklamıştı! Karar verildi
Survivor'dan elenen Sema'dan itiraf gibi açıklama! 'Benim hayatımdaki yeri tamamen bitti'
DAVA AÇACAK
Bu mesajlara kayıtsız kalmayacağını belirten ve Instagram hesabından paylaşım yapan Almeda, "Canlarım bu kalbi leş biri. Bir de esnaf olacak, böyle insanlara haddini bildirmek gerekir. Avukatım ile görüştüm, hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Şahsıma hakaret suçundan maddi - manevi dilekçe hazırlandı. Yarın ilk işim daha açmak. Ben kimseye kendimi ezdirmedim, ezdirmem de. Hakkımı hep savundum." ifadelerini kullandı.
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.