• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

SON DAKİKA HABERLER: Metin Arolat öldü mü, neden öldü? Metin Arolat kimdir? İşte hayatı...

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,701
Puanları
36

İstanbul Kozyatağı’nda bir otelde sahne alan ve şarkı söylediği sırada fenalaşan ünlü sanatçı Metin Arolat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.



PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLAMIŞTI

Metin Arolat'ın 2 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini duygulandırmıştı. Arolat şu ifadeleri kullanmıştı:

Bugün anneciğim, babamın ve abimin yanına göçeli tam dört yıl oldu. Şimdi üçü yan yana yatıyorlar. Oysa bu foto çekilirken böyle bir şey gelebilir miydi ki aklımıza?. Benim için en mutlu günlerin fotoğrafıdır bu. Hepimiz bir aradayken, henüz hiç kimse ölmemişken, dinmeyen acıyı, bitmeyen özlemi, sonsuz ayrılığı, sonsuz yalnızlığı henüz öğrenmemişken. Hepimizin bütün kaybettiklerimize dualarımı yolluyorum.



Ağabeyinin ölümünün kendisi ve ailesi için çok büyük travma olduğunu anlatan ünlü şarkıcı, "Büyük bir travma yaşadım. Hâlâ da her gece konuşmadan uyuyamam ağabeyimle" demişti.

Senarist Can Sinan Tekgündüz'e veda!

"10-15 GÜN LAPE'DE YATTIM"

Arolat, basında intihar ettiğine dair haberlerle ilgili olarak, "İntihar değil, depresyona girdim tabii ki. Ağabeyimi, babamı arka arkaya kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım. Depresyon dediğim oydu; bayağı kendimi kapadım, altı ay evden çıkmadım, altı ay tıraş olmadım, duş almadım. Ve bunu anneme de fark ettirmek istemedim. İntihar değil, artık benim tedavim olmam gerektiği için Lape'ye yatırıldım arkadaşlarım tarafımdan. O zamanlar kopmaya başlamıştım, telefonu açmıyordum, duvarlara bakıyordum. Depresyon garip bir şey. 10-15 gün yattım. Herkese tavsiye ederim bu arada" demişti.



BİR GÜN ARAYLA 2 AMCASINI KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Arolat'ın amcaları gazeteci Osman Saffet Arolat dün vefat etmişti. Diğer amcası mimar Mehmet Neşet Arolat ise hayatını bugün kaybetti.



SANAT DÜNYASINDAN TAZİYE MESAJLARI

Metin Arolat'ın vefat haberini alan şarkıcı dostları, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Ferhat Göçer, "Ah Metin… İyi ve güzel yürekli bir İnsandın… Kalbime, karnıma bir ağrı saplandı… İyiler gerçekten çabuk gidiyor… Metin Arolat’ı kaybettik…" dedi.

Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ah Metin... Yakın içimi Metin. Mekanın cennet olsun inanamıyorum hala" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Yonca Lodi, "Metin'imizi kaybettik. Çok üzgünüm..." şeklinde paylaşımda bulundu.



Metin Arolat Kimdir ?

Metin Arolat, Anne tarafından Çerkes, baba tarafından ise İstanbullu olan Metin Arolat, 28 Mayıs 1972 tarihinde dünyaya geldi. Dedesi ünlü Türk şairi Ali Mümtaz Arolat’tır. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Metin Arolat, lisans eğitimini tamamladıktan sonra yönetmen olma ve müzik kariyeri yapma hayaliyle İstanbul’a taşındı.

Metin Arolat, İstanbulda ilk önce bir Reklam ajansında Yönetmen Asistanı olarak işe başlayan sanatçı ardından Amerikaya gidip bir yandan Part Time işlerde çalıştı diğer yandan da University of Illinois’ta Reklamcılık eğitimi gördü. Amerikadaki Eğitimini Tamamlayan şarkıcı Amerikadan döner dönmez sırasıyla Star tv, Kanal 6 ve Atv’nin Tanıtım Bölümlerinde Yönetmenlik yaptı. Yönetmenlikten daha çok sanatçı kimliğiyle tanınan Metin Arolat, Sinan Çetin ,Rezzan Tanyeli, Ömer Vargı, Turgay Çokuludağ gibi Reklam Yönetmenlerine asistanlık yaptı. İlk Reklam filmi tecrübesini Loft Kot Firmasına çektiği reklamla elde eden sanatçı bu reklamla katıldığı Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivalinden (kendi dalında) ödül kazanır.Ödül kazanmasıyla işleri artan sanatçı Gazete-Promosyon filmleride dahil 600′den fazla Reklam filmi çeker. Bu sırada şarkı söyleme merakına kapılan sanatçı bir albüm yapar ve albüm ile birlikte müzik çevresi genişler, daha sonrasında yeni albümler yapan sanatçı Yönetmenliğide bırakmaz kendi şarkılarının klipleri ile Megastar Tarkan’ın klibini yönetti. Müzik piyasasına 1995 Yılındaki “Ayrılık Olmaz” albümü ile adım atan sanatçı şimdiye kadar toplam 5 albüm yayımladı.

Ailesine çok bağlı olan sıcakkanlı sanatçı kötü bir trafik kazasında Abisini kaybetti ve ardından çok sevdiği Babası hayata veda etti.

Albümleri
Ayrılık Olmaz - 1995
Yine Bir Başıma - 1998
Kabul Et - 2005
Lütfen Yaz Gelsin (Single) - 2010
Çok Daha Ötesi - 2010
Karavan - 2014

Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses açıklaması: Miras haktır ve bundan vazgeçmeyeceğim!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.