• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sinem Ünsal'dan Uzak Şehir paylaşımı! 'Hikayesi kalbimi titretenim'

Artur

Forum Üyesii

Kanal D’nin yeni dizisi “Uzak Şehir”, ilk bölümü ile ekrana geldi. Alya Albora’nın Sinem Ünsal oğlu ve kendisi için verdiği mücadeleyi anlatan dizinin birinci bölümü reyting listelerinin üst sıralarında yer aldı. Seyirci Alya ve oğlu Deniz Cihan’a ağladı.

Dizinin ilk bölümü sonrası ünlü oyuncu Sinem Ünsal'dan paylaşım geldi. Diziden kareler paylaşan Ünsal şu ifadeleri kullandı:

Hikayesi kalbimi titretenim; Alya... Çaresiz ama cesur; acılı ama vakur... Tüm annelere...

Kanada'dan Mardin'e uzanan bir acı!'Uzak Şehir' ağlattı

UZAK ŞEHİR SOSYAL MEDYAYI DA YIKTI GEÇTİ

Uzak Şehir’in birinci bölümü sosyal medyada da gündem oldu. TT listelerinin üst sıralarında yer alan dizi, kullanıcılardan binlerce yorum aldı.

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın oyunculuk performanslarının çok konuşulduğu diziye yapılan yorumların bazıları şöyle;

“Ben bunları sahiplendim gitti valla #AlCih #UzakŞehir”

“'Oğlumu size bırakmam, ölümü çiğnersiniz!' #SinemÜnsal döktürüyor #uzakşehir”“

O kadar harika ilerliyor ki ekrana kilitledi beni. Gerek oyuncular, gerek dizi müzikleri, gerek uyarlamaya olan benzerlik heyecanı kat kat arttırıyor. Reytingi bol olsun #UzakŞehir”

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.