Bir döneme damga vuran “Sihirli Annem” ve “Selena” dizilerindeki rolleri ile tanınan ve adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Gizem Güven, şimdilik ekranlardan uzak duruyor. Fakat sosyal medyayı sık kullanıyor.
Instagram hesabından paylaşım yapan Gizem Güven bu kez çocukluk karelerine yer verdi. Gizem Güven paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Samsun'a babamın tayini çıktığı için ben 3 yaşına gelene kadar orada yaşamıştık. Sonra babamı tekrar İstanbul'a göreve çağırdılar diye dönecektik. O yaşta overthink saatim gelmiş.
Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya evlilik için ilk adımı attı! İşte nişandan kareler
Bu ise favori modum her daim
VEFALI ARKADAŞ
Sihirli Annem dizisinde Çilek karakterine hayat veren Zeynep Özkaya ve Oğulcan Can geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Yıllar önce birlikte Sihirli Annem dizisinde rol alan Gizem Güven yakın arkadaşını mutlu gününde yalnız bırakmamıştı.
Sinem Kobal yeni kareleri paylaştı! Kızılcık Şerbeti Nursema'ya benzetildi
ÇOCUK OYUNCULAR ŞİMDİ NE YAPIYOR?
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle büyük üne ulaşan ve Osman karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi 19 yaşında.Emir Berke Zincidi oyunculuğa devam ediyor.
Sihirli Annem dizisinde rol alan Jennifer Boyner 24 yaşında. Jennifer Boyner oyunculuğa devam ediyor.
Zeynep Özkaya, 26 yaşında. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Zeynep Özkaya, Oğulcan Can ile nişanlandı.
31 yaşında olan Damla Ersubaşı şimdilerde Instagram'da içerik üreticiliği yapıyor.
Buğra Özmüldür şimdi 33 yaşında. Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü mezunu olan Buğra Özmüldür çevirmenlik yapıyor.
ALTIN KELEBEK KAZANMIŞTI
2005 doğumlu Ata Berk Mutlu, kariyerine reklam filmleriyle başladı. Sonrasında 'Cuma'ya Kalsa' dizisiyle ilk dizi tecrübesini, oynadığı Berk karakteriyle yapmıştı.
Cuma'ya Kalsa, Anneler ile Kızları, Bulutların Ötesi, Karadayı ve Poyraz Karayel gibi birçok yapımda oynayan Mutlu, 42. Altın Kelebek "En İyi Çocuk Oyuncu" ödülünü Yeşilçam’ın efsane ismi Göksel Arsoy tarafından almıştı.
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.