• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Sevinçten çılgına döndüm, dakikalarca ağladım!'

Artur

Forum Üyesii

MAG dergisinin Babalar Günü özel içeriğine röportaj veren Murat Aygen, bir gün baba olabileceğini hiç düşünmediğini söyledi.

"SONSUZ BİR MUTLULUK"

Alıntı Metni

Murat Aygen kızı Nil'den bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var!

"AİLE OLMAK ÇOK GÜZEL BİR OLGU"

Baba olduktan sonra hayatında değişen şeyleri açıklayan 52 yaşındaki oyuncu, "İlk kez baba oluyorsanız bir beklentiniz olmuyor, anı yaşıyorsunuz. Sonsuz bir mutluluk ve güven duygusu gelişti. Aile olmak çok güzel bir olgu" ifadelerini kullandı.

BABALAR GÜNÜ MESAJI

Nihan Aslı Elmas'la 14 yıldır evli olan Murat Aygen, "Herkesin Babalar Günü’nü tüm içten dileklerimle kutluyorum. Çocuklarımıza her zaman çok özenli ve güven dolu bakalım" şeklinde konuştu.

Oyuncu Murat Aygen'in hayatı film oluyor!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.