• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sevda Erginci ve Hasan Can Kaya sevgili mi? Ünlü oyuncu son noktayı koydu

Artur

Forum Üyesii

Oyuncu Sevda Erginci, Sibel Arna'nın Youtube kanalına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Ergin, aşk hayatıyla ilgili de konuştu.

Yasak Elma dizisinde hafızalara kazınan 31 yaşındaki Sevda Erginci oyunculuk serüvenini anlattı. Erginci, "Ben oyuncuyum.Babamın iş yeri Semaver Kumpanya'ya çok yakındı. Babam düğün salonu işletiyordu. Sürekli gidip oyun izliyordum. Ozan Güven ile yolumuz kesişti o beni tavsiye etti dizilere başladık. Hatta çok özgüvensizdim. Asla oyuncu olabileceğimi düşünmüyordum.Oyunculuk kariyerimin en şanslı dönemlerinden bir tanesiydi. Koyu kırmızı şampiyonlar ligi bir setti. Çok yardımcı oldular bana. Bende emekleri çok fazladır benim için çok önemli insanlar.'' dedi.

Adele 'Sonun başlangıcı' diyerek hayranlarını üzen kararını yineledi

''İLK TANIŞTIĞIMIZ ZAMAN BANA TUHAF GELMİŞTİ''

Hasan Can Kaya'nın programına katılan ve onu çok sevdiğini dile getiren Sevda Erginci, "Arkadaşım Hasan Can. Onun insana yaklaşımı öyle. Ben de ilk tanıştığımız zaman Hasan Can bana tuhaf gelmişti." ifadelerini kullandı.

''HAYATIMDA KİMSE YOK''

Ünlü oyuncu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Şu an hayatımın aşkı yok. 1-2 senedir yok.

Ünlü yıldız Liam Payne'in şüpheli sonu! 'Ölüme terk etmişler'

''BOY KONUSUNDAN SIKILDIM''

159 cm boyundaki oyuncu Sevda Erginci, bu konuda sosyal medyada yapılan yorumlarla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Aslında çok sıkıldım bunu konuşmaktan ve artık umursamak istemiyorum. Çünkü yıllardır bana en çok sorulan ve söylenen şey bu.Hiç tanımadığım, hayatımda yeri olmayan insanlar bunu sorun haline getirmeden önce, farkında da değildim açıkçası. Veya esprisi yapılırsa çok güldüğüm bir konuydu. Samimi bir şekilde yapıldığında hala öyle.Bunun son zamanlarda çok sık ve acımasızca yapılıyor olmasının sebebi, hepimizin sosyal medyada fazla ulaşılabilir olması ve insanların kişisel mutsuzlukları sanırım. Yapılması gereken onay beklemeden kendini sevmek, kusurlarını bilip yeri geldiğinde dalga geçebilmek.''

Seda Sayan kötü haberi duyurdu! 'Pamuk annem yoğun bakıma alındı'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.