• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sercan Yıldırım gömleğindeki ruj iziyle dikkat çekti! 'Yanlışlıkla diyelim'

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,956
Puanları
36

'Survivor All Star 2022’de aşkları başlayan Mert Öcal ile Sude Burcu çifti, yakın dostları ve sevenlerinin yer aldığı düğünle Bomonti’deki bir otelde hayatlarını birleştirdi.

Mert Öcal’ın aynı zamanda doğum günü olan 29 Eylül’de hayatlarını birleştiren mutlu çift, yapılan nikah sonrası basın mensuplarına mutluluk pozu verdi.



SURVIVOR YARIŞMACILARI AKIN ETTİ

Survivor yarışmasına katılan ünlü isimlerden Sercan Yıldırım, Atakan Arslan ile eşi Serap Korkmaz, Gizem Memiç, Merve Aydın, Aleyna Kalaycıoğlu gibi isimler katıldı.



RUJ İZİ KİME AİT?

Ünlü çifti gecede yalnız bırakmayanlar arasında eski milli futbolcu Sercan Yıldırım da vardı. Yıldırım'ın beyaz gömleğindeki ruj izi basın mensuplarının gözünden kaçmadı. Yıldırım, poz vereceği sırada espri yaparak “Rujlu mu yoksa rujsuz mu olsun?” dedi.



"SADECE SARILMIŞTIK"

Bir arkadaşının yanında olduğunu söyleyerek duruma açıklık getiren ve daha önce yapmış olduğu başarısız evliliğe atıfta bulunan Sercan Yıldırım “İkisi için de mutluyum bir ömür mutlu olsunlar. Bunu tatmış biri olarak ama boşanmış biri de olarak evlilik güzel bir şey, tabii iyi anlaşabiliyorsan.

Ruj izi yanlışlıkla diyelim. Bir arkadaşımın yanındaydım, normal arkadaşım. Sadece sarılmıştık” diye konuştu.



Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı! Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.