• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Samsak Döveci' şarkısıyla gündem olmuştu! 'Beni takip eden bir sapığım var'

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
8,134
Puanları
36

Seslendirdiği "Samsak Döveci" şarkısıyla hafızalara kazınan Elif Buse Doğan, sosyal medya hesabından başına gelen bir olayı anlattı.

Gündeme gelen haberlerin ardından, birçok ünlü yaşadığı zor anları anlatmaya başlamıştı. Bu isimlerden biri de Elif Buse Doğan oldu.



Son zamanların popüler isimlerinden olan Elif Buse Doğan, bir sapığının olduğunu söyledi ve yaşadığı tedirginliği anlattı.

"MAHKEMEYE TAŞIDIK KONUYU"

Şarkıcı paylaşımında "Bütün yaz konserlerimi en önde izleyen ve tatile gittiğim ülkeye kadar beni takip eden bir sapığım var ve mahkemeye taşıdık konuyu bu olaydan sonra… Uzaklaştırma kararı çıktı ama başıma bir şey gelmeyeceğinin garantisi var mı? Bence yok…" dedi.



ISRARLI TAKİP SUÇUNDAN YARGILANIYOR

Elif Buse Doğan'ın kendisini sürekli takip ederek tehditler savurduğunu ileri sürdüğü takıntılı hayranı Murat T. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde "ısrarlı takip" suçundan yargılanıyordu. Murat T. hakkında 2 yıl hapis cezası isteniyor.



Elif Buse Doğan: Ailem ne der, hiç kestiremiyorum!
Elif Buse Doğan: Müziği bırakıyorum dediğim ve pes ettiğim çok zaman oldu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.