• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Rüştü Onur Atilla gecelerde! Yanındaki gizemli arkadaşı dikkat çekti

Artur

Forum Üyesii

Oyuncu Rüştü Onur Atilla, önceki gece Cihangir’de bir mekanda “arkadaşım” dediği bir hanımefendi ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

'SADECE ARKADAŞIZ'

Mekan çıkışında flaşların patlamasıyla hanımefendinin yanından hızla ayrılan Atilla, muhabirlerin “Hanımefendi kız arkadaşınız mı?” sorusuna, “Sadece arkadaşım. Zaten benim gizlim saklım yok açık açık söylerim” yanıtını verdi.

"HER ŞEYE AÇIĞIM"

Muhabirlerin, “Tekrar evliliğe açık mısınız?” sorusuna ise ünlü oyuncudan, “Hiçbir şeye kapalı değilim, her şeye açığım” yanıtı geldi.

"DİKKAT EDİYORUM"

Geçirdiği ameliyat sonrası kilo veren Rüştü Onur Atilla, muhabirlerin “Zayıflamış gördük sizi” yorumuna, “Evet, ameliyat sonrası kilo verdim. Spor ve diyet yaparak dikkat ediyorum” diye yanıt verdi. Mekanda otururken hanımefendinin fotoğrafını çeken Atilla’nın samimi halleri de dikkatlerden kaçmadı.

Rüştü Onur Atilla ve Nez'den açıklama! 'Boşanmış bir adamla tanıştım'
10 yıllık evlilik bitti! Oyuncu Rüştü Onur Atilla duyurdu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.