• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

ROLAND-GARROS'TA TEK ERKEKLER FİNALİ: ALCARAZ-ZVEREV

mecruh

Forum Üyesii
Katılım
4 Kas 2022
Mesajlar
33
Puanları
6
Konum
TÜRKİYE
Cinsiyet
Erkek
Roland-Garros Tek Erkekler Final mücadelesi, Carlos Alcaraz ve Alexander Zverev arasında oynanacak. CARLOS ALCARAZ’IN ZAFERİ Carlos Alcaraz, yeni dünya bir numarası Jannik Sinner’i 4 saat 8 dakika süren yarı finalde 2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3’lük setlerle mağlup ederek Roland-Garros’ta finale yükseldi. Bu zaferle birlikte Alcaraz, Açık Dönem’de her zeminde Grand Slam finaline ulaşan en genç oyuncu olma unvanını elde etti. Önceki rekor, 1992 yılında Andre Agassi’ye aitti. İşte rekorun tarihçesi: Carlos Alcaraz: 21 yıl 1 ay (2024 Roland-Garros) Andre Agassi: 22 yıl 2 ay (1992 Wimbledon) Bjorn Borg: 22 yıl 3 ay (1978 Amerika Açık) Rafael Nadal: 22 yıl 7 ay (2009 Avustralya Açık) Jim Courier: 22 yıl 10 ay (1993 Wimbledon) Maç sonrası konuşan İspanyol raket, "Acı çekmekteki mutluluğu bulmalısın. Anahtar bu." dedi. "Burada, toprakta ve Roland-Garros’ta çok daha fazlası var. Dört saatlik maçlar, beş set... Savaşmalısın ve acı çekmelisin. Ekibim bana birçok kez acı çekmenin tadını çıkarmam gerektiğini öğretti." Alcaraz, ayrıca kendine sürekli olarak pozitif kalması gerektiğini hatırlattığını belirtti ve Jannik Sinner ile oynadığı maçın kariyerindeki en zorlu maçlardan biri olduğunu vurguladı. "Gerçekten yakın bir maçtı. Tenisin gerçekten yüksek düzeyde olduğunu düşünüyorum." Carlos Alcaraz ve Alexander Zverev arasındaki bu heyecan verici final mücadelesi, tenis severler tarafından merakla bekleniyor.
 

Wyatt

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
11,800
Puanları
36
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.