• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

ROI Market’te İşlem Yapanlar Memnun mu?

ylmzpyrz12

Forum Üyesi
ROI Market hakkında bir süredir araştırma yapıyorum ve burada işlem yapanların yorumlarını merak ediyorum. İşlem hızları, spreadler ve özellikle para çekme süreci konusunda deneyimleriniz nasıl? Destek ekibi gerçekten ilgili mi?

Yeni başlamayı düşünen biri olarak tecrübelerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur. Şimdiden teşekkürler!

bernkastel

Forum Üyesii
Teknoloji haberleri konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.

adag06775

Forum Üyesi
Bayan Üye
ROI Market hakkında bir süredir araştırma yapıyorum ve burada işlem yapanların yorumlarını merak ediyorum. İşlem hızları, spreadler ve özellikle para çekme süreci konusunda deneyimleriniz nasıl? Destek ekibi gerçekten ilgili mi?

Yeni başlamayı düşünen biri olarak tecrübelerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur. Şimdiden teşekkürler!
Ben de yaklaşık 5 haftadır ROI Market’te işlem yapıyorum ve şu ana kadar gayet memnunum. İşlem hızları gerçekten iyi, özellikle de volatilite yüksek olduğunda bile spreadler makul seviyelerde kalıyor. Para çekme konusunda da şimdiye kadar bir problem yaşamadım, taleplerim hızlı bir şekilde sonuçlandı.

Ayrıca destek ekibi gerçekten ilgili, özellikle yeni başlayan biriysen kesinlikle yardımcı olurlar. Ben de ilk başta biraz çekiniyordum ama uzmanlar süreci çok güzel anlatıyor. Hangi enstrümanlarla işlem yapmayı düşünüyorsun?

ylmzpyrz12

Forum Üyesi
Ben de yaklaşık 5 haftadır ROI Market’te işlem yapıyorum ve şu ana kadar gayet memnunum. İşlem hızları gerçekten iyi, özellikle de volatilite yüksek olduğunda bile spreadler makul seviyelerde kalıyor. Para çekme konusunda da şimdiye kadar bir problem yaşamadım, taleplerim hızlı bir şekilde sonuçlandı.

Ayrıca destek ekibi gerçekten ilgili, özellikle yeni başlayan biriysen kesinlikle yardımcı olurlar. Ben de ilk başta biraz çekiniyordum ama uzmanlar süreci çok güzel anlatıyor. Hangi enstrümanlarla işlem yapmayı düşünüyorsun?
Teşekkürler cevabın için! 😊 Açıkçası ben de en çok para çekme süreciyle ilgili tereddüt ediyordum, ama hızlı sonuçlandığını duymak içimi rahatlattı. Destek ekibinin ilgili olması da güzel bir artı, çünkü piyasada bazen insan gerçekten danışacak birine ihtiyaç duyuyor.

Ben daha çok EUR/USD ve altın işlemleriyle başlamayı düşünüyorum ama endeksler de ilgimi çekiyor. Sen hangi enstrümanlarda işlem yapıyorsun

Murat324

Forum Üyesi

Merhaba arkadaşlar, ben de ROI Market'i bir arkadaşımın tavsiyesiyle keşfettim ve yaklaşık 3 aydır burada işlem yapıyorum. İlk başta tereddütlerim vardı ama şu an çok memnunum. Para yatırma ve çekme işlemleri çok hızlı, spreadler de gerçekten düşük. İşlem hızına da bayılıyorum, özellikle scalp işlem yapıyorsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. 😄
Destek ekibi konusunda da çok olumlu düşüncelerim var, her soruma sabırla ve detaylı şekilde cevap veriyorlar. Ayrıca eğitim materyalleri de çok kaliteli. Yeni başlayanlar için gerçekten çok uygun bir platform. Ben ağırlıklı olarak altın ve endekslerle işlem yapıyorum, özellikle NASDAQ çok hareketli ve kazanç fırsatları yüksek. Size de tavsiye ederim!

turkmen8

Forum Üyesi
Bayan Üye

Piyasalarda uzuzn süre işlem yapan biri olarak bak açık konuşayım, piyasada birçok platform denedim, ROI Market bu konuda gerçekten sağlam. Ama forex sadece işlem hızı ya da spreadle kazanılan bir yer değil — stratejin sağlam değilse dünyanın en iyi platformunda bile kaybedersin. Hız konusunda ROI Market gayet iyi, emirlerim hep sorunsuz ve gecikmesiz çalıştı. Spreadler de özellikle majör paritelerde makul seviyede. Para çekme konusunda da şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, genelde aynı gün içinde hesaba geçiyor. Ama yeni başlıyorsan küçük miktarlarla test edip sistemin işleyişine bakmak her zaman iyidir. Destek ekibine gelirsek, gerçekten ilgililer. Bir sorunun olduğunda hızlı dönüş yapıyorlar ve çözüm odaklı çalışıyorlar. Bu, piyasada çok rastlanmayan bir şey. Sana tavsiyem, eğer yeni başlıyorsan stratejini oturt. Bir de risk yönetimini iyi öğren, stop loss kullanmayı ihmal etme. Forex sabır ve disiplin işi.

Şimdiden Bol kazançlar dilerim! 💸

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.