Pudingli Kadayıf Tatlısı
Tatlı Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Çikolatalı Puding
3 su bardağı süt
1 paket kavrulmuş kadayıf
Üzeri için;
Çilek
Antep fıstığı (veya ceviz içi)
Pudingli Kadayıf Tatlısı Nasıl Yapılır ?
Bizim Mutfak Çikolatalı Puding’i sütle karıştırarak kıvam alıncaya kadar pişirin. Suyla ıslattığınız kaselere paylaştırın.
Oda sıcaklığında soğuyan pudingleri buzdolabına kaldırın. 5-6 saat soğutun.
Kavrulmuş kadayıfı düz bir tabağa dökün, kasedeki pudingi ters çevirerek kadayıfa bulayın.
Çilek ve fıstıkla üzerini süsleyip servis edin
Moderatör tarafında düzenlendi: