• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Oyuncu çift Berk Cankat-Sinem Ünsal: Birlikte aynı projede olmak isteriz

Artur

Forum Üyesii

Son olarak final yapan 'Gizli Saklı' dizisnde rol alan Sinem Ünsal, "Üst üste çok iş yaptım. Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı, dinleniyorum. Bir de tiyatro oyunum çok yoğun geçti, fazlaca turne yaptık. Set ve tiyatroyu aynı anda yürütmek biraz zor oluyor. Sahnede olmayı da seviyorum. Biraz oyuna odaklanıp, televizyondan uzak kalmak istedim" dedi.

"FAZLA SEÇİCİ DAVRANDIM"

Berk Cankat ise "Sinem'le daha yeni konuştuk; galiba proje seçme konusunda biraz fazla seçici davrandım. Umarım gönlümdeki bir işle ekranlara dönerim" açıklamasını yaptı.

Çiçeği burnunda sevgililer, aynı projede yer almalarının kendileri için sorun olmayacağını belirterek, "Hatta geçenlerde kendi aramızda 'Acaba birlikte oyun mu yapsak?' diye konuştuk" ifadelerini kullandı.

Sinem Ünsal: Estetiğe karşı değilim

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.