• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Order Investe Yatırım yapan var mı, güvenilir mi?

efkan12

Forum Üyesi
Son zamanlarda Order Invest adında bir aracı kurum dikkatimi çekti. Özellikle sosyal medyada ve bazı yatırım gruplarında adını sıkça duymaya başladım. Test hesapla biraz deneme yaptım, işlem hızı ve grafik akıcılığı oldukça başarılıydı. Ama işin içine gerçek para girdiğinde elbette işler değişebiliyor, bu yüzden buradan deneyimli yatırımcılara danışmak istedim. Aranızda Order Invest’i aktif olarak kullanan, bu aracı kuruma yatırım yapmış olan var mı? Özellikle para yatırma ve çekme işlemlerinde herhangi bir problem yaşadınız mı? Destek ekibi ne kadar hızlı ve çözüm odaklı çalışıyor? Emir iletimlerinde bir gecikme ya da sıkıntı oluyor mu? Kısacası bu kuruma güvenip ciddi bir yatırım yapılır mı? Daha önce bazı aracı kurumlardan olumsuz tecrübelerim oldu, bu yüzden bu sefer daha dikkatli ve araştırarak ilerlemek istiyorum. Bu başlık altında herkes deneyimlerini paylaşırsa, hem benim gibi araştırma yapanlar hem de sektöre yeni girecek olanlar için oldukça faydalı bir kaynak oluşmuş olur.

trader455

Forum Üyesi
Selam ben yaklaşık 3 aydır Order Invest kullanıyorum baya bi kurcaladım diyebilirim başta ben de biraz önyargılıydım hani klasik yeni çıkan aracı kurumlardan biri sandım ama test hesabıyla biraz oynadıktan sonra merak sardı gerçek hesaba geçtim. Şu ana kadar para yatırma ve çekmede ciddi bir sorun yaşamadım bir iki kez bekleme oldu ama destek ekibi hızlıydı ne oldu ne bitti güzelce anlattılar öyle bot gibi cevap vermiyorlar en azından o içimi rahatlattı. Bence küçük küçük girip denemek mantıklı zaten sen de temkinli ilerliyorsun gibi duruyor ben kötü bir deneyim yaşamadım ama tabi herkesin beklentisi farklı.
Selam ben yaklaşık 3 aydır Order Invest kullanıyorum baya bi kurcaladım diyebilirim başta ben de biraz önyargılıydım hani klasik yeni çıkan aracı kurumlardan biri sandım ama test hesabıyla biraz oynadıktan sonra merak sardı gerçek hesaba geçtim. Şu ana kadar para yatırma ve çekmede ciddi bir sorun yaşamadım bir iki kez bekleme oldu ama destek ekibi hızlıydı ne oldu ne bitti güzelce anlattılar öyle bot gibi cevap vermiyorlar en azından o içimi rahatlattı. Bence küçük küçük girip denemek mantıklı zaten sen de temkinli ilerliyorsun gibi duruyor ben kötü bir deneyim yaşamadım ama tabi herkesin beklentisi farklı

cem43

Forum Üyesi
Selamlar, ben de son zamanlarda Order Invest'e bulaşanlardanım :) Önce "bir deneyeyim, ne kaybederim" diye demo hesabı açtım, sonra kendimi lot hesapları yaparken buldum. Gerçek hesaba geçişte içimde hafif bir "acaba" vardı ama şimdilik işler yolunda gidiyor. Para yatırma/çekme konularında ben de çok büyük bir sıkıntı yaşamadım, bir keresinde çekim biraz geçikti ama destek ekibi sağ olsun dedemin e-devletini bile sabırla anlatacak seviyede ilgiliydi. Emir iletiminde takılma ya da gecikme ben fark etmedim, ama zaten bende de yatırım değil adeta meditasyon var; açıyorum, izliyorum, kapatıyorum :) Ama cidden, platformun akıcılığı hoşuma gitti. Ufaktan başlayıp adım adım ilerlemek bence de en mantıklısı. Umarım bu başlık büyür de küçük yatırımcı rehberi gibi bir şey çıkar ortaya.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.