• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Nazar değecek diye korkuyorum' demişti! Aleyna Kalaycıoğlu ve Canbay'dan evliliğe yeşil ışık

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,954
Puanları
36

Survivor 2021'de adını geniş kitlelere duyurduktan sonra müzik kariyerine adım atan, çok izlenen yarışmanın 'All Star 2024' sezonunda da boy gösteren Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde rapçi Canbay ile aşk yaşadığını itiraf etmişti.

Açıklama yapan Kalaycıoğlu, "Güzel bir ilişkim var şu anda. Evrenden çağırdım. Nazar değecek diye korkuyorum, o yüzden çok konuşmak istemiyorum" demişti.



DÜĞÜNE KATILDI

Dün akşam Survivor'da aşk yaşamaya başlayan ikili Mert Öcal ve Sude Burcu nikah masasına oturdu. Haliyle düğüne Survivor ailesinden birçok kişi katıldı. Çifte bu mutlu günde eşlik edenlerden biri de Aleyna Kalaycıoğlu'ydu.



AŞK POZU!

Müzik kariyerine tam gaz devam eden Kalaycıoğlu, düğüne sevgilisi Canbay ile katıldı.Aşk pozlarını paylaşan taze aşıklar, sosyal medyada gündem oldu. İkiliyi görenler fotoğrafa beğeni yağdırdı.



"HAZIRIZ"

İkiliden, sözün evliliğe gelmesiyle aynı anda 'Hazırız' cevabı geldi. Canbay ise devamında “Daha yeniyiz ama biz de bu konuları şakayla karışık konuştuk” dedi.



Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı! Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi
Aleyna Kalaycıoğlu ile Canbay aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.