• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Nasıl TT Olunur ?

asyholigaan

Forum Üyesi
Katılım
18 Eki 2022
Mesajlar
416
Puanları
16
Konum
Kayseri
Cinsiyet
Erkek
TT’ler Twitter’da güncel olarak en çok kullanılan kelimelerin sayısıyla belirlenir. Aynı kelimelerin hashtag olarak (#) kullanılması da #tt yaratabilir. Örneğin #DünyaKadınlarGünü tt olabileceği gibi, aynı anda binlerce kişinin aynı şekilde kullandığı ‘Van depreminde’ kelimeleri de #tt olabilir.

Toplumsal trajedileri bir yana bırakırsak, bir nevi günün konusu olabilmenin pek çok avantajı vardır. tt özelliği sesinizi duyurmak istediğiniz elle tutulur bir konuda kamuoyunun dikkatini çekmenizi sağlar. Ve bu çok hızlı olur! Çünkü Twitter en dinamik akışlı sosyal mecralardan biridir.


Popüler başlıklar kendiliğinden gelişebildiği gibi, bunlara ek olarak Twitter #tt sütununa reklam da almaktadır. Ücretli tt’lerin altında küçük bir ibare ile sponsorlu yazar.

Son olarak, bazı yazılımlar sayesinde (bot) oluşturulan sahte hesaplardan aynı anda binlerce tweet atılarak sahte gündem yaratılması da söz konusudur. Twitter bu durumda sadece sayıya bakmaz, aynı zamanda etkileşime de bakar ve genellikle kısa sürede müdahale eder.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.