• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Narin Güran davasını takip etmeye giden Gülben Ergen eleştirilere yanıt verdi

Artur

Forum Üyesii

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin tutuklu 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Davayı tüm Türkiye'ye yakından takip etti.

Davayı takip edenler arasında Gülben Ergen de vardı. Gülben Ergen'in salona alınması tepkilere neden oldu. Bazı avukatlar bu duruma tepki gösterdi.

Narin cinayetinde hakimden Enes Güran'a kritik soru: Onlarla bir ilişkiye girdin mi?

AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü şarkıcı tepkilerle ilgili açıklama yaptı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Gülben Ergen, "Elbette evden klavye başı kahramanlığı yapmayıp, bir gece öncesinden sahaya geldim! 78 gündür içselleştirdiğim Narin kızımızın davasına sahip çıktım. Gece yarısı mezarını ziyaret ettim. Ünümle burda değilim! Ünlüler böyle yapmaz zaten. Vicdanım, merhametim, anneliğim, derneğim Çocuklar Gülsün Diye Derneği diye sorumluluklarım gereği buradayım! Kimlik belgemi de Adli Sicil belgemi de günler öncesinden teslim ederek ve izin alarak!" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.