• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Melisa Aslı Pamuk'tan karnı burnunda pozlar! 'Hamilelik bir insana anca bu kadar yakışır'

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,722
Puanları
36

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk (33) ile milli futbolcu Yusuf Yazıcı (27), geçtiğimiz mayıs ayında sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu.

Instagram hesabından soyadını 'Yazıcı' olarak değiştiren ünlü isim, sevgilisi ile evlendiklerini bu şekilde duyurmuştu.



"ATEŞLİ ANNE UYARISI"

Gelen dizi ve film tekliflerini bebek beklediği için geri çevirdiği iddia edilen ve Bakü’deki bir tanıtım etkinliğinde giydiği bol elbiselerle karnını kamufle etmek istediği düşünülen ünlü oyuncu, hamileliğini ise geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı.



Sosyal medya sayfasından belirginleşen karnını paylaşan Melisa Aslı Pamuk; gönderisine "Ateşli anne uyarısı" notunu düşmüştü.



"İKİMİZ"

İlk kez anne olmak için gün sayan Melisa Aslı Pamuk, 5.6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından karnı burnunda yeni pozlarını yayınladı.



Kısa sürede 340 bin beğeni alan fotoğraflarına "İkimiz" notunu yazan ünlü isme; "Dünyanın en güzel annesi", "Allah analı babalı büyütsün" ve "Hamilelik bir insana anca bu kadar yakışır" şeklinde binlerce yorum yapıldı.



El öpmeye gittiler! Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk çifti Trabzon'da
İsmail Hacıoğlu galaya katılmadığı için eleştirmişti! Melisa Aslı Pamuk partnerini engelledi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.