• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 7 Eylül MasterChef Türkiye'deki son eleme adayı

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,588
Puanları
36

MasterChef Türkiye'de önceki bölümlerdeNigar, Beril, Alper, Muratcan, Eda ve Zeynep eleme potasına giden yarışmacılar olmuştu. Bu bölümde yaşananlar şu şekilde:



Ayşe son oyunda Zeynep'le beraber oy almasına rağmen Ezgi'nin Zeynep'i potaya yollamasına sitem etti. Ayşe, " Ben de eleme potasına gitmeyi hak ettiğimi düşünüyorum bu haftaki performansımdan dolayı. Biz ikinci oyunu kazanmıştık ama kıl payı kazanmıştık. Orada da Zeynep arkadaşımın payı vardı, yemeği geçmişti. Manisa'da yarıştığımız zamanda paçayı almıştı. Benim yemeğime göre daha zor bir yemekti. 'Niye beni göndermedin?' dedim Ezgi'ye. Kızdım, üzüldüm. Ben de hak ettiğimi düşünüyorum" dedi.

'İnci Taneleri' ikinci sezonu ile yakında Kanal D'de! 'Bir garipsin şu dünyada'



'ONUN ANALİZİYLE BENİMKİ AYNI OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK'

Ezgi de, neden Zeynep'i potaya gönderdiğine dair açıklamada bulundu. Ezgi şu ifadeleri kullandı:

Hiç kimse kimi yazacağını söylemedi. Sadece kaybeden tabaklara oy verileceğini biliyordum. Zeynep, Ayşe'yi yazmayarak sadece bana bunu bir şekilde işaret etmiş oldu. Ayşe de, haklı bu arada o da potaya gitmeyi hak eden yarışmacılardan birisiydi ama onun analiziyle benimki aynı olacak diye bir şey yok.



'BİRİLERİ BENİ DÜRTTÜ, BENDE UYANDIM'

Hakan bir zamanlar ona söyleyen çalışmıyor, süzgeç tutuyor laflarına ithafen "Birileri beni dürttü, bende uyandım. Güzel oldu benim için. Bir de lakap taktılar; Süzgeç Hakan. Bir tane dövmesini mi yaptırsam boynuma kolye mi taktırsam bilemedim. Güzel bir karşılık verdiğimi düşünüyorum Ezgi'ye karşı. Bence yeterli." dedi.

Aylar önce eski karısına geri dönmüş! 'Barıştıklarına dair işaretler oradaydı'



KORKU DOLU ANLAR! İSPİRTO ALEV ALDI

Kaan yemeğini alevlerle süslemek isterken ispirto yere düştü. Arkadaşları alev ispirtonun döküldüğünü ve yandığını söylese de Kaan heyecandan geri dönüp bakmadı. Takım arkadaşları yere düşüp alev alan ispirtoya müdahale etti. Şişenin patlama ihtimali yarışmacıların çabalarıyla engellendi.

Çağatay Ulusoy aşkı yeniden mi? Duygu Sarışan'dan açıklama
Fatih Ürek'e havalimanında saldırı! 'Her türlü şiddeti kınıyorum'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.