• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu?

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,342
Puanları
36

Şefler Deniz'e enerjisinin neden düşük olduğunu sordu.

Deniz, "Bugün evet modum birazcık düşük geçen bölümden dolayı. Üzüldüm birazcık, gerçekten çok emindim. İsteyerek de yaptım. Hatta kiracı görünce çok mutlu oldum ama olmadı." dedi.



Şefler yaşadıkları konusunda bu kadar sakin olmaması gerektiğini, kazanmak için daha fazla çabalaması gerektiğini söyledi.

Mert Demir ile Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor?



ŞEFLERDEN BİLGİLENDİRME

Mehmet Şef, "Çiğ kuzu yenmez. Bunu iddia eden varsa sabaha kadar tartışırım. Kuzunun azı ortası da yok. Bu benim şahsi görüşüm. Kuzu pembe, sulu kıvamdadır. Bu az pişme olayı da biftekçilerle beraber geldi. Izgarada doğru dürüst pirzola pişerdi, ben hayatımda belli bir yere kadar pembe pirzola da görmedim. Çok az pişmiş bir şeyi bir meziyet gibi zannediyorlar." dedi.

Mauro Icardi'den şaşırtan hamle! Wanda Nara'nın fotoğrafı gündem oldu

Danilo şef, "Bazı sosyal medya hesaplarında pembe pembe kuzu pirzolalar gözüküyor ama dikkat edin, özellikle Fransa mutfağında onların kullandığı kuzu farklıdır. Yavru kuzu zaten çok küçük olduğu için etteki renk de zaten öyledir. O yüzden belki öyle pembe görüyorsunuz yoksa o da pişmiş oluyor" ifadelerini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz ile Rafael Cemo Çetin aşkı dolu dizgin devam ediyor! İlk paylaşım geldi



ENSAR'IN ŞEFLERİ GÜLME KRİZİNE SOKAN TEKNİĞİ

Ensar tezhahta yemeğini yaparken Mehmet şef, Somer şefe "Bıçaklı blenderla pastacı kreması çekiyor, içindeki parçalamak için' diyerek gülmeye başladı. Somer şef de, "Daha iyi parçalar" ifadeleriyle takıldı. Mehmet şef, Ensar'a 'Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün' dedikten sonra şefler tezgahın oradan ayrıldı.

Üç ay önce anne olan Eda Ece boşanıyor mu? Açıklama geldi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.