• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MASTERCHEF SON BÖLÜM HABERLERİ: Masterchef'te Mehmet Şef, Semih'e neden sinirlendi? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,677
Puanları
36

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Yarışmacılardan ilk etapta Begova Çorba, Patatnik, Boşnak Mantısı, Brudet, Pljeskavica & Ajvar, Elbasan Tava ve Kaymaçina istendi. Semih sosunu tattıktan sonra kabı masaya sert bir şekilde uzatarak bırakınca Mehmet Şef çok sinirlendi. Şef hareketi tekrarlaması durumunda kolundan tutup dışarı atacağını söyledi. Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:



'EKSİKLERİMİZİ KONUŞTUK'

Aldıkları mağlubiyet sonrası Kırmızı Takım kaptanı Erim, "Bir araya gelip, toplantı yaptık. Eksilerimiz konuştuk. En önemlisi dünü dünde bıraktık. Bugün artık daha güzel olacak diye düşünüyoruz. Hepimiz hatalarımızı kabul ettik." dedi.

Serkan Keskin - Meriç Aral çiftinin mutlu günü! Düğün arabası dikkat çekti



'HATALAR YAPILDI'

Semih de, "Bu haftaya başlarken ben hissederek geldim. Bu hafta Kırmızı Takım'ın talihi dönecek. Biz haftayı galip olarak bitireceğiz. Biz zaten ilk oyunda da güçlüydük. Önceki oyunda hatalar yapıldı. Bugün buradayız ve bu haftayı gerçekten galip olarak bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.



'TATLININ GEÇMEMESİNİN TEK BENİM SUÇUM OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Beyza oylamayla ilgili, "Sadece beklemiyordum. Ayşe tabağını seçti, ben seçmedim. Erim 'bunu yapar mısın?' diye sordu, ben de 'yaparım ama hiç yapmadım ve yapmasını bilmiyorum' dedim. Tatlının geçmemesinin tek benim suçum olmadığını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

İtalya'da evlenen Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çiftinden 'bebek' açıklaması!



MEHMET ŞEF'TEN SEMİH'E UYARI

Semih yaptığı sosu masaya sert bir şekilde vurarak 'Ben yediğimde böyle değildi' deyince Mehmet Şef çok sinirlendi. Mehmet Şef bir daha yaşanması durumunda çok sert tepki vereceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Bir daha bizim tarif ettiklerimiz yemekleri az önce vurduğun gibi, yok o öyle değildi falan dediğini duyarsam seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası benim bildiğim böyle benim bildiğim şöyle diyorsun. Ben her zaman söyledim; çıkardığımız ana reçeteler var ve o reçetelere göre değerlendiririz. Açıklamıyorsun, sos fırlatıyorsun burada. Sen bize sos fırlatamazsın. Sen her yemekten sonra boynunu bükemezsin. Haddini bil. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi? Kendine gel.

'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' sezonu açtı! Umut'un adalet arayışında ikinci perde

Masterchef'te yedinci haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu.

7 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Ümit Erdim boşanma nedenini ilk kez açıkladı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.