• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MASTERCHEF SON BÖLÜM HABERLERİ: MasterChef takım kaptanları kim oldu?

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,962
Puanları
36

MasterChef'in yarışmacılardan bazıları geçen haftayı değerlendirdi. Semih takım kaptanı olmanın zamanı geldiğini söyledi. Alper, Bera'nın vedası sonrası hiçbir şey hissetmediğini belirtti. Erim artık tabaklarına yoğunlaşacağını ifade etti. Yarışmacılardan 'Yağlama' yemeği istendi. En iyi yemeği yapan yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:



Semih, "Artık kaptanlık istiyorum açıkçası. Geçen hafta bir ustaya kaybettim, kebap oyununda ikinci oldum. Ondan sonra lahmacun oyununda kendime güveniyordum ama ocağın üstünde unuttum. Bu hafta bir kaptanlık istiyorum açıkçası" dedi.



Alper yarışmaya veda eden Bera için "Hiçbir şey hissetmiyorum. Masterchef bana bir şey hissettirmemeyi de öğretti. O yolun çok başında, daha çok demirin bükülmesi lazım. Ben buraya onun yaşında gelseydim bence oraya kadar da gelemezdim" ifadelerini kullandı.

Buse Varol'un üniversite hayali yarım kalmıştı! 'Servisi olacak, yemeği olacak...'



Erim," Gerçek Erim'i göstermenin zamanı geldi. Bence geç bile kaldım. Sadece tabaklarıma odaklanmak istiyorum bu ara. Enerji verme seansımıza biraz ara vereceğiz. Güzel işler başarmak istiyorum burada." şeklinde konuştu.



Ezgi, "Uzun zamandır 3'te 1 yapmıyordum. Geçen hafta yaparak sanırım biraz istatistiği aşağıya çekmişizdir. Kötü bir haftaydı. Sadece ufak bir dokunulmazlığım var ona biraz tutunmak istiyorum." dedi.



Mehmet Şef, Hakan'ın tezgahına geldiğinde sinirlendi. Hakan'ın takım kaptanlığı konusunda isteksiz olduğunu düşünen şef, "Bu nasıl yağlama böyle, sen burada asılmıyorsan bizim senin yemeğine bakmamıza ihtiyacımız yok" dedi.

Boşanmanın eşiğinden dönmüşlerdi! Bensu Soral ve Hakan Baş yedinci yıllarını kutladı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.