• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

MASTERCHEF SON BÖLÜM HABERLERİ: MasterChef haftanın kaptanı kim oldu? MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
8,395
Puanları
36

Mehmet Şef, "Sayı azalıyor, Zübeyde de gitti. Ben açıkçası biraz şoktayım. Burada herkes şef tabağı yapmalı, herkes yerel ürünü yapmalı. Herkes yaratıcılık yapabilmeli, herkes takım oyunlarında başarılı olmalı. Yereli bilmen de yetmiyor. Bizim verdiğimiz şef tabağı, yorum tabağıydı. Zübeyde bence şef ya da yorum tabaklarında kendini geliştirseydi belki bu sonucu alamazdı. Velhasılıkelam artık haftalar yaklaştıkça, ben bunu biliyorum şunu bilmiyorum devri kapandı." diyerek yarışmacıları uyardı.



'İNANILMAZ YORGUNDU'

Nigar yakın arkadaşı Zübeyde'nin elenmesiyle ilgili, "Şok oldum. Oyun bitine kadar hiç arkaya dönmemiştim, arkaya döndüm ve tabağını gördüğümde şaka yapıyor sandım. Zübeyde'nin o tabağı çıkaramaması mümkün değil. Bu hafta sürekli bir yorgunluğu, hastalığı vardı. İnanılmaz yorgundu. O oyundan sonra da çok etkilendi diye düşünüyorum." dedi.

Oktay Kaynarca, 'Süleyman Çakır'ın ölüm sahnesini eleştirdi! Necati Şaşmaz'ın başına geleni ilk kez anlattı



'3 MAYMUNU OYNAYAN KİŞİ'

Hakan yarışmacı arkadaşlarına taktığı lakapları dile getirdi. Nigar için söylediği dikkat çekti. Hakan'ın söyledikleri şu şekilde:

Akın: Terso Akın
Ezgi: Yargısız infaz
Erim: Yedek Erim
Eda: Pasta Eda
Alper: Kompleks Alper
Semih: Asi Semih
Nigar: 3 maymunu oynanan kişi

Nigar, Hakan'ın sözlerine "Bundan sonra onu oynayacağız demek ki, yani öyle istiyor" yanıtını verdi.

Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan'a şoke eden suçlama! 'Eski sevgilime takmış durumda'



TAKIM KAPTANLARI

En iyi çiğköfteyi yaparak Mavi Takım kaptanı olan Semih, Kırmızı Takım kaptanlığı için de Muratcan'ı seçti.

SON DAKİKA! Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.