• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kötü Huylardan Kurtaran, Doğru Yola Yönlendiren Dua

UzmErdaL

Premium Üye
Katılım
27 Eyl 2022
Mesajlar
3,903
Puanları
38
Kötü Huylardan Kurtaran, Doğru Yola Yönlendiren Dua

q8x4p6f6osp.jpg


İstediğiniz kişinin ahlakının değişmesini sağlamak için Hud süresi 75 .nci Ayet-i Kerimi okunur.

*Eşinizin,ailenizden birinin,her kim olursa olsun içki,kumar,asabi,yani kötü huylarından kurtulup,doğru yola yönelmesini sağlayabilmek,gönlünü Allah c.c sevgisi ile kuşatabilmek için okunur.
*Bu Âyet-i Kerimi okuyanın hanesine huzur gelir.
*Her anlamda duygusal ve ruhsal düşünce ve kalben kişinin değişmesini sağlar.
*İnatçı kişilerin inatlarından vazgeçmelerini sağlar.
*Kısacası madden ve manen ruhsal ve bedenen sahip olduğu her şeyin değişmesini ve kişinin daha fazla Allah’a karşı yönelip yasaklardan yanlışlardan arınmasına büyük etki, sağlar.
* Sizden nefret edenlerin hoşgörüsünü kazandırır.

*Günlük vird şeklinde,içinizden geldiği gibi okumalısınız.Çabuk etki göstermesi isterseniz kişinin içtiği her şeye okuyabilirsiniz.

*Peygamber Efendimiz tekli sayılarda dualar ederdi.Sizde sayı ile okumak isterseniz; 7-21-41-101 defa yad adaha fazla okuyabilirsiniz.

Hud süresi 75 nci Âyet-i Kerim:

إِنَّ إِبْرَاهِيمَ لَحَلِيمٌ أَوَّاهٌ مُّنِيبٌ

“İnne ibrâhîme le halîmun evvâhun munîb(munîbun).”

“Muhakkak ki İbrâhîm (a.s), cidden çok halim (yumuşak huylu), çok acıyandır (yalvarandır), Allah’a yönelmiş bir kimsedir.”

0_f8fb8_65f9d30f_L
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.