• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kampüsten çıkmadan çalışıyorlar

omeralt

Forum Üyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Şubat 2025 tarihinde Ulusal İstihdam Stratejisi Tanıtım ve İŞKUR Gençlik Programı’nın Başlatılması Toplantısı’nda kamuoyuna duyurduğu İŞKUR Gençlik Programı kapsamında öğrenciler üniversitelerde iş başı yaptı. Kütüphane, kurumsal iletişim koordinatörlüğü, rektörlük ofisleri, idari ve mali işler birimleri, spor tesisleri gibi alanlarda çalışan öğrenciler, eğitim hayatlarını aksatmadan hem deneyim hem de para kazanıyorlar. Programa katılan öğrenciler, her gün için 1083 TL ödeme alıyor ayrıca sigorta primleri de İŞKUR tarafından karşılanıyor. Ayda 14 güne kadar çalışma fırsatı olan öğrenciler 15 bin 162 TL gelir elde edebiliyorlar. 10 ay sürecek programdan bu yıl için 200 bin öğrenci yararlanacak. Anadolu Üniversitesi’nde de 26 biriminde toplam 800 öğrenciye istihdam olanağı sunuldu. Programdan yararlanan öğrencilerin görüşleri şöyle:

Ayşenur Öz: Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Haber ve Medya İlişkileri biriminde muhabir olarak yeni görevime başladım, iş hayatına atılmadan bana büyük avantaj sağlayacak.

Gökçe Zümra Kartal ve Zehra Aytaş: Derslerimizi aksatmadan rahat bir çalışma aralığıyla Eczalık Fakültesi’nde çalışıyor olmaktan çok mutluyuz.

Berk Çolak: Ders programımın boş günlerine göre ayarlanan mesai saatlerinde kendi üniversitemde çalışıyor olmak çok avantajlı.

Leon

Forum Üyesii
Paylaşım için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.