• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İtalyan oyuncu Michele Morrone deprem bölgesinde

Nova

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
2,245
Puanları
38

Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 11 ilde etkili oldu. Deprem felaketinden en çok etkilenen şehirlerin başında Hatay yer aldı.

'365 Gün' filminde hayat verdiği 'Massimo Torricelli' rolüyle dünyada geniş bir hayran kitlesi edinen ve sık sık Türkiye'yi ziyaret eden Michele Morrone, geçtiğimiz günlerde günlerde sevgilisi Moara Sorio ile İstanbul'a gelmişti. İtalyan oyuncu, deprem bölgesine gitti.


7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde en ağır hasarı alan Hatay'da çadırkenti ziyaret eden Morrone, Instagram hesabından art arda bu anları paylaştı.


Depremden kısa süre sonra '#helpturkey' etiketiyle yardım çağrısında bulunan 32 yaşındaki oyuncu, Hatay'da depremzedelerle yakından ilgilendi. Ünlü isim, çocuklarla oyunlar oynayıp, boyama yaptı.


Michele Morrone, İstanbul'da estetik ameliyatı oldu, Michele Morrone lüks tekne ile Boğaz turunda

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.
Üst Alt