• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İsmail Balaban - Meryem Kasap düellosunda neler yaşandı? Meryem'in eşi eleme gecesinde yaşananları tek tek anlattı

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Survivor'da heyecan giderek artıyor. Şampiyonun belli olmasına sayılı bir zaman kala, yarışmaya veda edenlere her hafta yenileri ekleniyor. İlgiyle izlenen yarışmada pazartesi akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da 19 Mayıs Pazartesi akşamı eleme düellosunda Meryem ve İsmail Balaban karşı karşıya geldi.

Almeda Baylan estetik ameliyatı oldu! Operasyon sonrası ilk görüntüsü ortaya çıktı

Nefes kesen eleme gecesinde sürpriz bir sonucun ardından kazanan isim Meryem Kasap oldu. Eski Survivor şampiyonu ve bu senenin iddialı isimlerinden İsmail Balaban'ın elenmesi izleyenleri şoke etti.

İSMAİL BALABAN İSTEKSİZ Mİ OYNADI?

İsmail Balaban, elendikten sonra Meryem ile vedalaşmak istedi ancak Meryem, İsmail ile vedalaşmak istemediğini söyledi. İki yakın arkadaş olan ikilinin arasındaki bu soğukluğun nedeni merak konusu oldu.

Cannes'a Türk çıkarması! Dilan Çiçek Deniz paylaştı, sevgilisi aşka geldi

Çok konuşulan İsmail - Meryem düellosu sonrası, Meryem Kasap'ın eşi Yunus Emre Bal, eleme gecesinde yaşananların perde arkasını tek tek anlattı.

İSMAİL İLE VEDALAŞMADI

Düello sırasında Meryem’in İsmail yarışırken yaptığı göndeririz el hareketi olay oldu.

Yıllardır iki yakın dost oldukları bilinen ikili arasında yaşananların nedeni anlaşılamadı. Meryem'in sonrasında 'İnşallah Kırkpınar kemerini alamazsın' sözleri de izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

ELEME GECESİNDE NELER YAŞANDI?

Olaylı eleme gecesi sonrası Meryem’in eşi Yunus Emre Bal cephesinden gelen açıklamalar bomba etkisi yarattı.

İşte, çok konuşulan o paylaşımlar:

''Eşim kolay kolay böyle sinirlenecek bir insan asla değil. İsmail ile vedalaşmaması ve inşallah Kırkpınar kemerini alamazsın demesi beni derinden yaraladı. Ama eminim ki o sözleri içinden gelerek söylemedi. Kızgın olduğu için söyledi. Buradan şunun sözünü veriyorum, Kırkpınar'da bizzat Edirne'ye eşimle birlikte gidip İsmail'in en büyük destekçisi olacağız''

''ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKIYOR''

Düello gecesinde neler yaşandığıyla ilgili Yunus Emre Bal; ''Arkadaşlar bilip bilmeden cidden saçmalıyorsunuz! Olayın özeti şu; İsmail düello öncesinde Meryem'e diyor ki kardeşim ben çok yıprandım, eşimi hamile bıraktım geldim. Aklım hep orada. Son zamanlarda da öfkeme hakim olamıyorum. Kimseyi üzmeden incitmeden bırakmak istiyorum. Meryem de İsmail'e diyor ki benim de bebeğim var, ben de zorlanıyorum ama sen bir şampiyonsun, şampiyon gibi benimle yarışacaksın. Kimin hakkı ise o kazanacak. Pes etmeyeceksin. Kaybedeceksem de bir şampiyona, yol arkadaşıma kaybedeyim diyor ve aralarında tartışma çıkıyor. Düelloda da İsmail isteksiz olduğu içim Meryem sinirleniyor ve bunlar yaşanıyor. Olay bu yani. Yeri geliyor kardeş kardeşle de kavga edebiliyor. Survivor biter, hayat devam eder. Önemli olan sivil hayat. Herkese iyi geceler'' ifadelerini kullandı.

Hünel kardeşleri kahreden haber! 'Tarifi olmayan bir acı içindeyiz'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.