• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İş başa düştü, taraftar "come to Beşiktaş" akımı başlattı!

Rodin

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
5,046
Puanları
36
Son olarak imza aşamasına gelinen Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'a imza atması, Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Beşiktaş taraftarı; yönetimi transferde ağır kalmakla eleştirirken, ezeli rakiplerin transferlerini örnek göstererek takıma bir an önce gereken takviyelerin yapılmasını istedi. Yönetimi transfer konusunda eleştiren Beşiktaş taraftarı, diğer yandan sosyal medyada yıldız futbolcu Tadic'e mesajlar yağdırdı. Pepe, Negredo gibi yıldızlarla özdeşleşen, geçmişte de dünyanın gündemine oturan "Come to Beşiktaş" sloganı bu kez Tadic'e yöneltildi. Taraftarlar Tadic'e kısa süre içinde binlerce "come to Beşiktaş" mesajı atarken, bu slogan sosyal medyada "trend topic" oldu. Beşiktaş'ın son teklifi sonrası düşünmek için süre isteyen Tadic'in, "come to Beşiktaş" yağmuru sonrası Beşiktaş'a vereceği cevap merak konusu oldu. Duhuliye.com
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.