• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İrem Derici'yi aldattığı iddia edilmişti! Cem Belevi'den Nergis Nesrullayeva açıklaması

Artur

Forum Üyesii

Ünlü şarkıcı Cem Belevi, 2022'de meslektaşı İrem Derici ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutluluğu uzun sürmeyen ikili, birkaç ay sonra yollarını ayırarak birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmişti.

Bu yaşananların ardından 'İbo Show Yılbaşı Özel'e konuk olan İrem Derici, programdaki itirafıyla gündem olmuştu. Şarkıcı, "3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar" ifadelerini kullanmıştı.

"BÖYLE BİR OLAYI YALANLAMIYORUM"

Ardından Belevi, ayrılıklarının 96'ncı gününde Derici'ye, 96 gül göndermişti. Yakışıklı şarkıcı, konuyla ilgili; "Böyle bir olayı yalanlamıyorum, barışmış olabiliriz. İrem dünya tatlısı birisi. En güzel gülleri hak ediyor bu işler kısmet barışmış olabiliriz" demişti. Belevi'nin bu hamlesinin ardından ikili, ilişkilerine ikinci bir şans vermişti.

Ancak aralarını düzelten Derici ile Belevi'den ikinci kez kötü haber gelmişti. İlişkileri bir dargın bir barışık giden çift yine ihanet iddiası nedeniyle ayrılmıştı. Belevi'nin, Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldattığı öne sürülmüştü.

"GÜZEL GİDEN BİR ÖZEL HAYATIM VAR"

Cem Belevi, son olarak bir etkinlikte boy gösterdi. İki yıl önce İrem Derici’yi aldattığı iddia edilen Nergis Nesrullayeva ile yeni bir aşka yelken açan ünlü isim, kısaca gazetecilerle konuştu.

Şarkıcı, ilişkisi hakkında; “Güzel giden bir özel hayatım var. Bizim piyasa beni biraz yorduğu için özel hayatımı artık kendime has tutuyorum. Mutlu bir beraberliğimiz var” demekle yetindi.

Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi sahnedeki hünerlerini denizde de sergiledi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.