bluepaw
Forum Üyesii
Umuttun sen; beni böyle düşünecek, sevecek, kabullenecek bir umut beklentiydin... ????
İki adet muhteşem fon müziği ile yayınların içeriğine farklı bir nefes katıyoruz. Eğer duygusal, slow bir yayın formatınız varsa bu iki fon müziği tam da size göre.
Yıllardır yaptığım Radyo yayın sunuculuğunda beğendiğim ve kullandığım hiç bir fon müziği beni yanıltmadı.
Şiir okurken yahut, yayında bir konuşma yaparken kullanacağınız bu fon müzikleri ile dinleyicilerinize hitabınız süresince hiç sıkılmayacaklar ve sizi daha büyük bir zevkle dinleyeceklerine emin olabilirsiniz.
En duygusal fon müzikleri, en acıklı fon müzikleri, ağlatan slow fon müzikleri aramalarında kesinlikle arşivinizde olması gereken bu enstrumantal fon müziklerini yorum yaparak indirebilirsiniz.
Dilemma Fon Müziği Dinle & İndir
Link :
Sükut-u Hayal Fon Müziği Dinle & İndir
Link :
"Zamanla ipin ucunu bırakıyor insan.
Kime sabir göstereceğini,
Kimden vazgeçeceğini,
Kime "sen benimsin"
ve kime "sen bilirsin" diyeceğini de,
zamanla anlıyor...
İki adet muhteşem fon müziği ile yayınların içeriğine farklı bir nefes katıyoruz. Eğer duygusal, slow bir yayın formatınız varsa bu iki fon müziği tam da size göre.
Yıllardır yaptığım Radyo yayın sunuculuğunda beğendiğim ve kullandığım hiç bir fon müziği beni yanıltmadı.
Şiir okurken yahut, yayında bir konuşma yaparken kullanacağınız bu fon müzikleri ile dinleyicilerinize hitabınız süresince hiç sıkılmayacaklar ve sizi daha büyük bir zevkle dinleyeceklerine emin olabilirsiniz.
En duygusal fon müzikleri, en acıklı fon müzikleri, ağlatan slow fon müzikleri aramalarında kesinlikle arşivinizde olması gereken bu enstrumantal fon müziklerini yorum yaparak indirebilirsiniz.
Dilemma Fon Müziği Dinle & İndir
Link :
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Sükut-u Hayal Fon Müziği Dinle & İndir
Link :
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
"Zamanla ipin ucunu bırakıyor insan.
Kime sabir göstereceğini,
Kimden vazgeçeceğini,
Kime "sen benimsin"
ve kime "sen bilirsin" diyeceğini de,
zamanla anlıyor...