• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Havuçlu Pırınç çorbası - Çorba Tarifleri

Anoniimm

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
228
Puanları
18
MALZEMELER

(6 kişilik)
2 bardak haşlanmış Amerikan pirinci
1 orta boy soğan
1 çorba kaşığı margarin
5 bardak tavuk suyu
2 orta boy havuç
Yarım çay kaşığı beyaz biber
1 çorba kaşığı ekşi krema
Garnitür olarak maydanoz veya nane


HAZIRLANIşI

Büyük bir tencere içinde margarini eritin. İçine doğranmış havuç ve soğanları koyarak orta ateşte 2 veya 3 dakika süre ile, soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine 2 bardak tavuk suyu, tarçın ve biberi ilave edin. Ateşi kısıp 10 dakika kaynatın. Sebzeleri ve et suyunu sebzeler yumuşayıncaya kadar çırpın. Geriye kalan 3 bardak tavuk suyunu ve pirinci ilave edin. Tamamen piştikten sonra servis tabaklarına alın ve her servis tabağını ufak bir parça ekşi krema ilave ettikten sonra maydanoz ile süsleyin.
 

şanxlxlz

Forum Üyesi
Bayan Üye
Katılım
10 Kas 2023
Mesajlar
1
Puanları
1
Konum
Muhammed
Cinsiyet
Bayan
س Teşekkür ederim yaptım çok lezzetli oldu herkese tavsiye ederim
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.