• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Hadise mücevherleri borca saydı' iddiası!

BenDeniZ

Forum Üyesi
Bayan Üye
Katılım
22 Eyl 2022
Mesajlar
3,836
Puanları
36

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda yapılan törenle hayatını birleştirdiği Mehmet Dinçlerler'den dün tek celsede boşanan Hadise Açıkgöz'ün avukatı Hakan Öncel, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, "Basına yansıyan haberlerden dolayı süreç biraz uzadı. Bir takım anlaşmazlıklar vardı, sonuçta bunlar çözüldü ve iki hafta sonra boşanma gerçekleşti. Yoksa daha erken de boşanma gerçekleşebilirdi" dedi.


YÜKLÜ MÜKTARDA BORÇ!

Posta gazetesinde yer alan iddiaya göre; Hadise, düğünde kendisine takılan takıları evliliği sırasında Mehmet Dinçlerler'e borç olarak verdiği yüklü miktardaki paranın yerine saydı.

Sarılma kriz çıkardı!

"KENDİ ARALARINDA PROTOKOL İMZALANDI"

Boşanma sonrası açıklama yapan Mehmet Dinçerler’in avukatı Dilara Recepoğlu ise "Ortak irade ile evlilik hakkı sona erdi. Basın yasağı olduğu için detay veremiyorum. Kendi aralarında protoköl imzalanmıştı mahkeme öncesinde. Başka detay veremiyorum" ifadelerini kullandı.
 

BertaN

Forum Üyesi
Katılım
23 Eyl 2022
Mesajlar
3,520
Puanları
36
Konum
mersin
Cinsiyet
Erkek
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.