• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü ile aşk iddialarını doğruladı!

Artur

Forum Üyesii

Zeynep Bastık ile Tolga Akış, 2011 yazında Alaçatı'da nikâh masasına oturmuş, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Bastık, geçtiğimiz yaz Alican Ayyıldız'la yeni bir aşka yelken açmıştı.

"İLİŞKİLER BAŞLAR VE BİTER"

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda 'Ayyıldız'la olan ilişkisini noktaladığı' yönünde haberlerin basına yansıması üzerine ilginç bir açıklama yapmıştı:

Alıntı Metni

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Ayrılık haberinden kısa bir süre sonra, Bastık'ın bir dönem Survivor'da da yarışan ünlü oyuncu Serkay Tütüncü ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilmişti.

Geçenlerde baş başa izlemeye gittikleri tiyatro oyununda samimi görüntüler sergileyen ikiliden Zeynep Bastık, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir kafeden çıkarken objektiflere takıldı.

"TANIYORUZ BİRBİRİMİZİ"

Serkay Tütüncü ile aşk yaşayıp yaşamadıkları yönündeki sorulara yanıt veren şarkıcı, ilk kez yeni ilişkisini itiraf ederek oyuncu ile birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını söyledi:

Alıntı Metni

"DURUMLAR BÖYLE"

İlişkilerinin kısa sürede duyulmasına şaşırdığını sözlerine ekleyen Bastık, "Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum. Durumlar böyle" diye konuştu.

Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu! 'Nefes alamamak berbat bir şey'
Zeynep Bastık: Benim için yatırım topraktır!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.